Reacția lui Petre Geambașu după ce fiul lui, Călin, l-a dat în judecată: „Să facă ce vrea el”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 iulie 2022, 10:32

Petre Geambașu a fost dat în judecată de fiul lui, Călin, pentru denigrare. Scandalul dintre cei doi durează de ani buni.

Petre Geambașu și fiul lui, Călin, sunt în conflict de mulți ani. Deși părea că au reușit să găsească o cale de împăcare, cei doi au ajuns acum la proces. Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată pentru că l-ar fi denigrat.

Anul trecut, Petre Geambașu a publicat un video pe internet prin care ar fi vrut să arate că, în adolescență, Călin a vrut să își incendieze mama. La rândul său, Călin vrea să-și facă dreptate pe cale legală și să arate că acuzațiile sunt false și denigratoare.

Citește și: S-au cunoscut la o înmormântare, dar nu asta e motivul pentru care le este judecată relația

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Cum și-a ajutat Raluca Moianu fiica să treacă peste decesul tatălui

Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra

Petre Geambașu, chemat în fața instanței de fiul său

Primul termen al procesului a avut loc luna trecută, dar s-a amânat pentru data de 14 septembrie, pentru angajarea unui apărător.

Nu s-a prezentat la primul termen de judecată, spunea în paralel că presimte că va avea nevoie de ambulanță, nu și-a delegat nici avocat și nici nu a trimis motivare pentru neprezentare. Procesul este ultima mea șansă de a-i trezi conștiința bătrânului impostor… Aș vrea să pot spune Tati din nou. Doar să merite. Eu asta măsor la un om: sinceritatea și puterea de asumare prin demnitate. Mai exact, caracterul, a mărturisit Călin Geambașu.

Despre chemarea în fața instanței Petre Geambașu nu a vrut să comenteze.

Nu am nimic de comentat. Călin poate să spună ce vrea el, să facă ce vrea el, a spus acesta pentru Fanatik.ro.

Scandalul din familia Geambașu a început cu ani în urmă, după ce Călin a ieșit în public și și-a acuzat părinții că l-au traumatizat în copilărie, chiar și în adolescență.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter