Prințul William și Kate Middleton, pe același continent cu Harry și Meghan Markle: „Momentul lor de Super Bowl”

De Oana Savin, pe

Prințul William și Kate Middleton vor face o vizită, săptămâna aceasta, în Statele Unite ale Americii. Cei doi vor participa la premiile Earthshot Prize.

Prinții de Wales vor merge în Boston unde vor sta timp de trei zile. Vineri, aceștia vor participa la decernarea premiilor Earthshot Prize, pe care William le-a fondat cu scopul de a descoperi soluții de mediu pentru repararea planetei.

Prințul William și Kate Middleton, în vizită în Statele Unite ale Americii

Prințul William a angajat nume mari ale muzicii pentru eveniment.

Prințul moștenitor a anunțat că la eveniment vor participa artiști celebri precum Billie Eilish, Ellie Goulding, Annie Lenox și Rami Malek.

Numit „Premiul Nobel al mediului înconjurător” și inspirat de provocarea Moonshot a președintelui american John F. Kennedy, evenimentul a fost creat de Prințul William. Acesta oferă anual premii în valoare de un milion de lire sterline pentru rezolvarea celor mai mari probleme ale mediului din întreaga lume.

„Premiile au devenit momentul de Super Bowl al prințului”, a afirmat o sursă regală citată de Mirror.co.uk.

Cele cinci categorii ale Earthshot Prize sunt: protejarea și restaurarea naturii, curățarea aerului, reînvierea oceanelor, construirea unei lumi fără deșeuri și repararea climatului.

Kate și William vor fi întâmpinați la Primăria din Boston de primarul Michelle Wu și ambasadorul Caroline Kennedy.

Joi, Prinții de Wales (40 ani) vor face o vizită organizațiilor din Boston care se ocupă cu crearea unei lumi mai sustenabile.

Prinții de Wales, pe același continent cu Prințul Harry și Meghan Markle

Deși se vor afla pe același continent cu Prințul Harry și Meghan Markle, prinții de Wales nu au în plan o întâlnire cu aceștia.

În timp ce Kate și William se pregătesc de premiile Earthshot Prize, Meghan și Harry vor avea și ei o seară de gală. Cei doi urmează să fie premiați cu Robert F. Kennedy Ripple of Hope Award la New York.

Totuși, Prințul William și soția acestuia preferă să se concentreze pe Earthshot Prize „și nu ne vom lăsa distrași de alte lucruri”, a spus un angajat de la Palatul Buckingham că au afirmat cei doi prinți.

Aceasta este și prima călătorie a Prințului William și a lui Kate Middleton de când au fost numiți Prinți de Wales. De asemenea, ei realizează cât de importantă este această călătorie, mai ales știind cât de îndrăgită era Prințesa Diana în Statele Unite.

„Sunt conștienți de istoria și afecțiunea oamenilor pentru aceste roluri (Prinți de Wales) dar sunt nerăbdători să își creeze propria cale și istorie”, a spus o sursă citată de People.

„Important pentru ei este angajamentul față de datorie și serviciu – să fie acolo în comunități și să sprijine comunitățile din țară și din întreaga lume, acolo unde pot”, a spus o a doua sursă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul WIlliam și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter