Kate Middleton, imagine de colecție cu cei trei copii. Dezvăluiri despre presupusa infidelitate a Prințului William

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 21 martie 2023, 15:31

Kate Middleton a făcut publică o fotografie personală în care apare cu cei trei copii ai ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Prințesa de Wales a postat această fotografie cu ocazia Zilei Mamei, care s-a sărbătorit în Marea Brtitanie pe 19 martie.

Această sărbătoare este cunoscută în Regatul Unit ca „Duminica Mamelor”, iar soția Prințului William nu a lăsat-o să treacă neobservată.

Kate Middleton, imagine de colecție cu cei trei copii ai ei

În onoarea acestei sărbători, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a postat pe pagina oficială de Instagram o fotografie în care este înconjurată de cei trei copii pe care îi are cu Prințul William.

„La mulți ani de Ziua Mamei, din partea familiei noastre, pentru familiile voastre”, a scris Prințesa de Wales la postare.

În imaginea realizată de fotograful Matt Porteous , Kate poartă o bluză albă, blugi și teniși albi.

Citește și: Care este băutura alcoolică preferată de Kate Middleton. Licorile pe care Familia Regală nu le-ar putea refuza

Prințul George (9 ani) a fost surprins îmbrăcat într-un tricou polo albastru și pantaloni negri scurți, în timp ce fratele său, Prințul Louis (4 ani) are un tricou polo în dungi și pantaloni scurți albaștri.

Pe de altă parte, Prințesa Charlotte (7 ani) apare îmbrăcată într-o salopetă de blugi și teniși negri.

Într-o a doua imagine, Kate Middleton îl ține în brațe pe mezinul ei, în timp ce zâmbește fericită.

Se pare că fotografiile postate duminică au fost realizate în același timp cu cea folosită de îndrăgita familie pentru felicitarea de Crăciun din 2022.

Citește și: Ce mâncăruri preferate au copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William. În gospodăria regală nu se pune pizza congelată în cuptor!

Prințul William ar fi înșelat-o pe soția sa

De curând au ieșit la iveală câteva detalii privind o presupusă infidelitate a Prințului William. Se pare că Prințul de Wales și-ar fi înșelat soția pe când aceasta era însărcinată cu Prințul Louis, cu una dintre cele mai bune prietene ale ei.

Presupusa aventură a Prințului William cu Rose Hanbury a fost readusă în atenția publicului după ce fratele său, Prințul Harry, a susținut că Palatul Buckingham a acoperit scandalurile în care Prințul de Wales a fost implicat, în încercarea de a-l proteja.

Zvonurile au apărut în 2019, iar în centrul lor s-au aflat William și Rose Hanbury, soția lui David Philip Cholmondeley.

Citește și: Kate Middleton a purtat un accesoriu primit cadou de la regele Charles, de ziua Commonwealth. Bijuteria datează din 1863

„Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”, a spus Harry în timpul documentarului Netflix „Harry & Meghan”.

„Nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja”, a completat ducele de Sussex.

Rose chiar a fost catalogată drept „rivala rurală” a lui Kate Middleton. Cele două au fost bune prietene în trecut, însă se pare că relația dintre ele s-a răcit.

„Se știe că Kate și Rose au avut o ceartă groaznică. Au fost bune prietene, dar nu mai este cazul. William vrea să facă pe împăciuitorul pentru ca cele două cupluri să poată rămâne prietene, mai ales că locuiesc atât de aproape unii de alții și au mulți prieteni comuni. Dar Kate a fost clară că nu mai vrea să îi vadă și vrea ca William să îi înlăture, în pofida statutului lor social”, a afirmat o sursă citată de Marca, la vremea respectivă.

Citește și: Cât costă ghetele preferate pe care le poartă Kate Middleton și cum își alege machiajul care să o pună în valoare

Pe de altă parte nu există nicio dovadă că Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton, iar un reporter regal de la Daily Mail chiar a calificat acest zvon ca fiind „fake news”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile postate de Kate Middleton cu ocazia Zilei Mamei în Marea Britanie

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter