Ce profesie au, de fapt, Prințul William și alte vedete? În câți ani și-ar câștiga averea dacă nu ar fi celebri

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 15:14

Celebritățile au reușit, în doar câțiva ani, să adune sume fabuloase în conturi. Însă, unele dintre cele mai mari vedete au la bază o cu totul altă profesie care nu le-ar aduce venituri atât de mari, iar averea lor nu ar fi fost atât de consistentă.

Unii ar fi avut nevoie de câteva mii de ani pentru a reuși să strângă sumele de care dispun acum, dacă ar fi fost să profeseze, după terminarea studiilor.

Top 5 vedete care și-ar aduna cel mai greu averea cu studiile avute

Nume cunoscute precum Chris Martin, Prințul William și Bradley Cooper au acum în conturi sume la care unii pot doar visa. Dar la fel ar fi fost și în cazul lor, dacă ar fi urmat calea pe care au ales-o inițial, când au mers la facultate.

Chris Martin este pe primul loc în topul celebrităților care ar avea nevoie de cel mai mult timp pentru a ajunge la averea din prezent, dacă ar fi să își primească salariul pe baza diplomei universitare. Artistul a absolvit University College din Londra, cu o diplomă în Studii în Lumea Antică. Cel mai probabil, Martin ar fi devenit curator la muzeu, iar salariul lui anual ar fi fost în jur de 45.264 euro pe an. Asta înseamnă că ar fi avut nevoie de 83.293 ani pentru a ajunge la averea pe care o deține în prezent.

Prințul William, care se bucură de o avere de 100 milioane dolari, se află pe locul secund al topului. Moștenitorul tronului britanic a studiat Geografie. Absolvenții acestei facultăți câștigă anual în jur de 37.342 euro, după o experiență de muncă de 17 ani. Dacă William s-ar fi născut într-o altă familie, ar fi devenit tehnolog arhitectural și ar fi avut nevoie de 2.494 ani pentru a deveni atât de bogat pe cât este acum.

Citește și: Rebel Wilson are interzis la Disneyland. Ce regulă a încălcat actrița

Citește și: Prințul Harry și Meghan, furioși după decizia luată de regele Charles, de a-i „evacua” din Frogmore Cottage

Pe locul trei se află Emma Watson, care a absolvit Brown University, cu o diplomă în Literatura Engleză. Cu diploma ei de engleză și interesele în citirea cărților, ar fi putut deveni scriitoare după absolvire, câștigând un salariu potențial de 35.080 euro în 2023. Asta înseamnă că ar fi avut nevoie de 2.257 ani pentru a ajunge la suma pe care o are în prezent în conturi, dacă nu ar fi intrat în lumea cinematografică.

Bradley Cooper a studiat la Universitatea Georgetown și dispune de o diplomă în Engleză. După absolvirea facultății, celebrul actor ar fi putut deveni asistent editorial, cu un salariu pe an de 55.889 euro. Iar asta înseamnă că, pentru a ajunge la averea pe care o are în prezent, ar fi avut nevoie de 1.667 ani.

John Legend se află pe poziția a cincea. Artistul ar fi avut și el nevoie de 1.098 ani pentru a strânge banii de care dispune în prezent, dacă ar fi devenit scriitor, iar salariul lui anual ar fi fost de 64.273 euro. Legend a studiat la Universitatea din Pennsylvania și are o diplomă în Literatura Engleză și Africano-americană.

Ce vedete ar fi câștigat cel mai mult de pe urma diplomei universitare

Pe locul întâi al vedetelor care ar fi câștigat cel mai mult de pe urma diplomei de studii se află actorul american Ken Jeong, care a studiat Medicina. Acesta ar fi avut câștiguri anuale de 178.430 euro.

Actrița americană Mayim Bialik, care deține o diplomă în neuroștiințe ar fi avut un venit de 151.833 euro pe an.

Și Natalie Portman s-ar descurca destul de bine, dacă ar fi profesat ca psiholog clinician, cu un salariu estimat la 89.423 euro pe an.

Citește și: Serena Williams, dezvăluiri despre fiica sa, Olympia: „Nu prea îi place tenisul”

Citește și: Cât câștigă Inna, Loredana Groza și Delia. Ce onorarii au unii dintre cei mai mari artiști din România

Rapperul 2 Chainz este muzicianul care ar fi câștigat cei mai mulți bani dacă nu ar fi fost faimos. Cu o diplomă în psihologie de la Universitatea Alabama, acesta ar fi putut deveni psiholog clinician, cu câștiguri aproximative de 97.806 euro pe an.

John Legend ar fi câștigat și el 64.273 euro pe an, dacă ar fi devenit scriitor, în timp ce starul korean Jin de la BTS ar fi avut un salariu estimat la 52.163 euro pe an, dacă nu ar fi fost faimos și ar fi devenit arhivar, notează un studiu realizat de rebootonline.com.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu vedetele care ar avea nevoie de mii de ani pentru a-și strânge averile dacă nu ar fi devenit cunoscute.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter