Presupusa amantă a Prințului William a fost nelipsită de la încoronarea Regelui. Unde a stat rivala lui Kate Middleton

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 19:22

La ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, ce a avut loc sâmbătă. 6 mai, în Marea Britanie, multe priviri au fost ațintite asupra lui Rose Hanbury, despre care s-a spus în ultima vreme că ar fi amanta Prințului William.

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla este cel mai discutat eveniment al momentului.

Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, a fost prezentă încoronarea Regelui

Rose Hanbury, despre care presa tabloidă internațională a scris că ar fi amanta Prințului William, a fost printre participanții la încoronare și cârcotașii au încercat să găsească ceva care ar putea dovedi că marchiza ar avea o relație cu Prințul de Wales.

Citește și:  Cătălin Botezatu analizează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles. Greșeala făcută de prima doamnă / Exclusiv

Citește și:  Cât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

Citește și: Cum s-a afișat Meghan Markle în America, în timp ce familia regală petrecea la încoronarea Regelui Charles. Harry, în lacrimi

Citeşte și: Ce rol special au avut copiii și nepoții Reginei consoarte Camilla la ceremonia de încoronare

Unde s-a aflat Rose Hanbury pe tot parcursul ceremoniei? – a fost întrebare care a răsunat pe rețelele de socializare, deoarece se crede că familia regală s-a asigurat ca ea să fie la eveniment, datorită legăturii soțului ei, marchizul David Cholmondeley, cu casa regală.  

Rose Hanbury, potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, a fost fotografiată lângă soțul ei chiar în spatele corului din Westminster Abbey. Nu numai că soțul ei, marchizul David Cholmondeley, a făcut parte la ceremonie, dar și fiul ei a fost implicat.

Kate și Rose au fost cândva prietene apropiate, dar tot presa internațională a scris că s-au certat, devenind din ce în ce mai mai îndepărtate una de alta.

Citeşte şi: Kate Middleton s-a născut în timpul unui eveniment astrologic special. De ce e zodia ei una dintre cele mai norocoase din horoscop

Au existat zvonuri că prezența ei la încoronare ar putea să o supere pe Kate Middleton, dar Prințesa de Wales a respectat protocolul și a avut o apariție fără cusur pe parcursul evenimentului. A fost toată un zâmbet și plină de entuziasm în momentele în care ceremonia a permis, iar ținuta afișată a fost apreciată de întreg mapamodul.

Cine este Rose Hanbury?

Rose este soția lui David George Philip Cholmondeley, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, iar titlul ei oficial este Marchioness of Cholmondeley.

Cei doi au împreună trei copii, Lady Iris Marina Aline Cholmondeley, în vârstă de 7 ani, și gemenii Oliver Timothy George și Alexander Hugh George, în vârstă de 13 ani.

Citeşte şi: Ce rol special au avut copiii și nepoții Reginei consoarte Camilla la ceremonia de încoronare

Ea a lucrat ca model înainte de a se căsători cu David, în 2009.

David, care are legături cu palatul prin propriul său statut social ridicat, îl are printre prietenii săi pe Regele Charles al III-lea. De asemenea, Rose Hanbury se bucură și ea de legături puternice cu familia regală, prin intermediul bunicii ei, Lady Elizabeth Lambart, care ar fi fost una dintre domnișoarele de onoare ale Reginei Elisabeta a II-a la nunta ei din 1947, cu Prințul Philip.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter