Presupusa amantă a Prințului William și soțul ei, surprinși împreună înainte de încoronare. Cum au fost fotografiați Rose Hanbury și David Cholmondeley

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 05 mai 2023, 13:25

Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, și soțul ei, marchizul de Cholmondeley, David, au fost văzuți împreună la New York, cu doar câteva zile înainte de încoronarea regelui Charles.

Cei doi marchizi de Cholmondeley se află în Statele Unite ale Americii, însă vor reveni în Marea Britanie pentru a participa la încoronarea monarhului britanic de sâmbătă, 6 mai.

Cum au fost surprinși Rose Hanbury și David Cholmondeley

Rose Hanbury și soțul ei, marchizul de Cholmondeley, au fost surprinși la New York, la ieșirea din hotelul Bowery, unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale marelui oraș american.

Se pare că David Cholmondeley alege să ignore zvonurile privind presuspusa aventură a soției sale cu Prințul William și are mare grijă de Rose. Femeii îi era frig la ieșirea din hotel, astfel că marchizul nu a stat prea mult pe gânduri și și-a scos eșarfa pentru a o înfășura în jurul soției sale.

Citește și: Cum arată coroanele și ținutele folosite la încoronarea regelui Charles al III-lea: ”Cele mai puternice simboluri ale monarhiei”

Rose s-a lăsat în grija soțului ei și a mers apoi cu un pas în urma acestuia, cu mâinile strânse în jurul taliei.

Rose Hanbury, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit în anul 2009 cu David Cholmondeley (62 ani), devenind, la rândul ei, marchiză. Cei doi au împreună trei copii, Lady Iris Marina Aline Cholmondeley, în vârstă de 7 ani, și gemenii Oliver Timothy George și Alexander Hugh George, în vârstă de 13 ani.

Citește și: Cât costă rochia cu flori purtată de Kate Middleton la repetiția pentru încoronarea regelui Charles

Liniștea casei lor a fost zguduită în urmă cu câțiva ani, când The Sun a scris despre o presupusă aventură dintre mai tânăra soție a marchizului de Cholmondeley și prințul moștenitor al tronului britanic. Totuși, se pare că David Cholmondeley nu a luat în seamă zvonurile și și-a continuat căsnicia cu Rose Hanbury.

Povestea din spatele presupusei aventuri dintre William și Rose

Totul a început în anul 2019, când tabloidul The Sun a scris despre faptul că Kate Middleton a decis să rupă orice relație cu una dintre cele mai apropiate prietene ale sale, Rose Hanbury, fără ca motivele să fie cunoscute. Hanbury, un fost model care seamănă cu Prințesa de Wales, locuiește cu soțul ei, David Cholmondeley, în istoricul Houghton Hall din Norfolk.

Citește și: Gestul făcut de Prințul William în plin scandal de amantlâc. Ce a spus despre Kate Middleton în public / Video

Potrivit The Cut, casa lor se află la doar șase kilometri kde casa rurală a lui Will și Kate, Anmer Hall, iar cele două cupluri socializează într-un grup de elită din Norfolk numit „Turnip Toffs”.

Însă, Kate ar fi decis să o elimine pe Rose din cercul ei social din motive misterioase.

Citește și: Camilla va fi îmbrăcată la încoronare de designerul Prințesei Diana. Ce va purta Kate Middleton

„Nimeni nu înțelege cum s-a ajuns aici”, a spus sursa pentru The Sun la vremea respectivă, făcând referire la Rose ca fiind „rivala rurală” a lui Kate Middleton.

Surse regale s-au grăbit să înlăture zvonurile despre ceartă. La scurt timp, reporterul regal Richard Kay a publicat o știre în Daily Mail, scriind „mi se spune că zvonurile despre o ceartă între aceste două tinere atractive sunt false. De asemenea, pot dezvălui că ambele părți au luat în considerare acțiuni în justiție, dar, deoarece niciunul dintre rapoarte nu a putut oferi vreo dovadă despre ceea ce este așa-numita dispută, au ales să o ignore”.

„Dovada” ar fi fost oferită ulterior de cronicarul Giles Coren, pe Twitter, într-o postare care ulterior a fost ștearsă.

„Toată lumea știe despre aventură, dragă”, a scris el, șocând presa britanică și determinând observatorii regali să suspecteze că vorbea despre o aventură între Prințul William și Rose Hanbury.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au fost fotografiați Rose Hanbury și David Cholmondeley la New York

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter