Kate Middleton s-a născut în timpul unui eveniment astrologic special. De ce e zodia ei una dintre cele mai norocoase din horoscop

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 16:18

Se spune despre Kate Middleton (41 de ani) că are un destin excepțional datorită unui eveniment astrologic care a avut loc în ziua în care s-a născut. Iar 2023 se anunță a fi un an deosebit pentru ea mai ales prin prisma influenței semnului zodiacal care o guvernează, Capricorn.

Kate Middleton a intrat într-o nouă etapă a vieții anul trecut, în septembrie, când regina Elisabeta a II-a a murit, iar ea a devenit noua Prințesă de Wales. Luna aceasta, ea și-a lansat și noua sa campanie Shaping Us, despre care se spune că este „opera ei de-o viață”. Dar ce surprize i se mai pregătesc soției Prințului William? Experți în astrologie spun că Prințesa va experimenta și mai multă „atenție internațională”.

Citeşte şi: Cât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

Privind harta natală astrologică în ansamblu, Prințesa de Wales s-a născut pe 9 ianuarie 1982, în timpul unei eclipse de lună, ceea ce înseamnă că „a venit pe această lume pentru un destin profund, puternic”.

Fiind în zodia Capricorn, Kate și este persoana cea mai potrivită pentru a-și asuma un rol regal.

„Una dintre cele mai importante aliniamente de pe diagrama astrologică lui Kate este Jupiter care stă față în față cu casa profesiei și a aspirațiilor, ceea ce o face să aibă capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu când vine vorba de poziția sa publică și de lume”. – spun astrologii, potrivit express.co.uk.

Personalitatea Prințesei de Wales se definește, într-o mare măsură, prin particularitățile care vin la pachet cu nașterea ei în Capricorn.

Citeşte şi: Kate Middleton, lecție de stil și eleganță la încoronarea Regelui Charles. A purtat cerceii Prințesei Dianei și colierul Reginei Elisabeta

În primul rând, nativii din Capricorn sunt foarte axați pe carieră. Sunt cunoscuți ca fiind foarte ambițioși și sunt adesea cei mai buni manageri, CEO și lideri. Potrivit astrologului Kiki O’Keeffe, „talentul lor este de a descâlci situațiile alambicate, făcând ca lucrurile ajung să funcționeze perfect”. Iar soția Prințului William se descurcă excelent din acest punct de vedere. De-a lungul anilor, ea s-a dovedit a fi una dintre cele mai muncitoare figuri de la casa regală, ea fiind și o mamă cu normă întreagă a trei copii mici.

Și asta ne duce la următoarea trăsătură: stilul parental. Părinții Capricorn înclină să fie severi cu copiii lor, să pună accent pe structura familiei și pe realizări. Și, deși tind să ceară mult, sunt mereu dispuși să ofere sprijin.

Citeşte şi: Camilla va fi îmbrăcată la încoronare de designerul Prințesei Diana. Ce va purta Kate Middleton

Când vine vorba de planul amoros, nativii din Capricorn sunt unii dintre cei mai buni parteneri. Le place să sărbătorească fiecare realizare a soțului/soției și îi susțin necontenit în tot ceea ce fac. Kate și William au dovedit de-a lungul timpului că o fac o muncă în echipă excelentă. Ea își susține constant soțul prin toate eforturile sale și nu stă pe gânduri când vine vorba să se implice cot la cot cu el în diverse proiecte.

Dar poate cea mai relevantă trăsătură care o face din Middleton un Capricorn autentic este empatia ei. Deși la prima vedere pare o persoană care nu dorește să își expună în public prea mult emoțiile, Kate este o fire foarte sensibilă și foarte atentă la oameni, căreia îi pasă nu numai de familie, dar de întreaga comunitate pe care o sprijină și reprezintă.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter