Gestul făcut de Prințul William în plin scandal de amantlâc. Ce a spus despre Kate Middleton în public / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 16:22

Prințul William i-a făcut un compliment soției sale, Kate Middleton, în public. Este pentru prima dată când Prințul de Wales își laudă partenera în fața oamenilor.

După ce în ultima perioadă s-a scris că William ar avea o amantă, acesta demonstrează că este în continuare uluit de partenera lui de viață, cu care s-a căsătorit în anul 2011.

Prințul William, fascinat de soția lui, Kate Middleton

Prinții de Wales au făcut o vizită săptămâna trecută în Birmingham, Marea Britanie, unde au fost întâmpinați de o mulțime de oameni nerăbdători să schimbe câteva cuvinte cu cei doi.

În timp ce vorbeau cu admiratorii lor, o femeie i s-a adresat Prințului William, spunându-i că ținuta lui Kate arată „uimitor”. Iar moștenitorul tronului britanic a fost imediat de acord.

„Oh, ea întotdeauna arată uluitor”, a spus Prințul de Wales, potrivit People.

William este întotdeauna drăguț cu cei din public și le mulțumește de fiecare dată când cineva îi face un cadou. Și în Birmingham a primit un cadou, însă ceva mai neobișnuit. O persoană i-a întins o pungă de chipsuri.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, gesturi intime pe covorul roșu. Prințesa de Wales a uitat de protocol, la BAFTA / VIDEO

„Îmi vor ține de foame până voi ajunge acasă. Mulțumesc foarte mult”, a spus Prințul William în momentul în care a luat punga.

În timp ce Prințul de Wales a adoptat un look mai casual, cu o cămașă albastră descheiată la nasturi și un sacou negru, soția lui, Kate Middleton, a optat pentru o rochie burgundy semnată Karen Millen, cu care a atras toate privirile.

Citește și: Ce profesie au, de fapt, Prințul William și alte vedete? În câți ani și-ar câștiga averea dacă nu ar fi celebri

 

În timpul evenimentului din Birmingham, Prințul William și Prințesa Catherine au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, arătând că între ei nu există nicio tensiune.

Prințul de Wales, acuzat că și-ar înșela soția

În ultima perioadă, în presă au apărut mai multe zvonuri privind o presupusă aventură pe care Prințul William ar avea-o cu Rose Hanbury, o fostă prietenă de-a lui Kate Middleton.

Prințul Harry a pus și mai mult gaz pe foc cu afirmațiile făcute în cartea sa, „Rezervă”, unde spune că fratele său mai mare nu este căsătorit cu cine și-ar dori.

Citește și: Lovitura care zguduie liniștea lui Kate Middleton. Ce rol are presupusa amantă a prințului William la încoronarea regelui Charles al III-lea

Rose a fost etichetată, în trecut, ca fiind „rivala rurală a lui Kate Middleton”, deși cele două au fost bune prietene la un moment dat.

Citește și: Prințul Louis a împlinit 5 ani. Fotografiile oficiale au încălcat tradiția lui Kate Middleton

„Odinioară erau apropiate, dar nu mai este cazul. William vrea să joace rolul pacificatorulului, astfel încât cele două cupluri să își poată continua prietenia, având în vedere că trăiesc atât de aproape unii de ceilalți și au mulți prieteni comuni. Dar Kate nu vrea să-i mai vadă și își dorește ca William să-i elimine treptat, în ciuda statutului lor social”, a afirmat o sursă pentru The Sun.

În ciuda tuturor zvonurilor, Prințul William și Kate Middleton par să se înțeleagă foarte bine. Dacă înainte păstrau o anumită distanță când se aflau în public, cei doi sunt acum mult mai apropiați.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter