Prințul Louis a împlinit 5 ani. Fotografiile oficiale au încălcat tradiția lui Kate Middleton

De Oana Savin, pe

Prințul Louis a împlinit vârsta de 5 ani și, ca de obicei, familia regală britanică l-a sărbătorit pe mezinul Prințului William și al lui Kate Middleton cu câteva fotografii.

Prinții de Wales au marcat ziua de naștere a fiului lor cu imagini realizate de fotograful Millie Pilkington, la începutul lunii aprilie.

Prințul Louis a împlinit 5 ani

„Cineva împlinește 5 ani mâine… La mulți ani Prințului Louis”, au scris William și Kate într-o postare pe Instagram.

În prima imagine Prințul Louis apare zâmbind, în timp ce stă într-o roabă încărcată cu iarbă, iar mama sa, care poartă o bluză albă cu dungi negre, îl plimbă. Micul prinț purta un pulover albastru cu imprimeu și o pereche de pantaloi scurți albaștri, notează People.

O a doua fotografie este un portret în care Louis zâmbește fericit, privind în depărtare.

Citește și: Kate Middleton a povestit cum a reacționat fiul ei cel mic, Prințul Louis, când a aflat de moartea Reginei

Kate Middleton a rupt tradiția și a stat departe de aparatul de fotografiat când i-au fost făcute fotografiile fiului ei. Prințesa de Wales, care s-a descris ca fiind „un fotograf amator entuziast”, le face în mod regulat poze celor trei copii ai ei și le lansează de zilele lor de naștere.

Vineri, 21 aprilie, când ar fi fost cea de a 97-a aniversare a reginei Elisabeta, palatul a lansat câteva imagini nemaivăzute cu regretata suverană, împreună cu o parte din nepoții și strănepoții ei, făcute de Kate Middleton la Balmoral, vara trecută.

Citește și: Prințul Louis nu poate conștientiza moartea străbunicii. Ce i-a spus mamei sale, Kate Middleton, în ziua înmormântării

Mezinul Prințului William a avut un an plin

Prințul Louis a avut un an cu adevărat interesant. A început școala și și-a făcut debutul la câteva evenimente împreună cu restul membrilor Familiei Regale. A început în decembrie, unde a participat cu părinții și frații lui mai mari la slujba de Crăciun, iar la începutul acestei luni a participat și la slujba de Paște.

Citește și: Prințul Louis și-a făcut debutul de Paște. Kate Middleton a încălcat protocolul regal la Biserică

În iunie 2022, Louis a fost prezent la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta, marcând 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. De asemenea, la Trooping the Colour, prințul a călătorit pentru prima dată cu o trăsură la festivități și a apărut la balconul Palatului Buckingham, unde a vorbit cu regina și și-a acoperit urechile cu mânile de fiecare dată când trecea un avion.

Citește și: Jubileul de Platină: Cum a reușit prințul Louis să capteze din nou atenția

Prințul Louis este al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după tatăl său, Prințul William și cei doi frați ai lui, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Prințul Louis la vârsta de 5 ani

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter