Prințul Louis și-a făcut debutul de Paște. Kate Middleton a încălcat protocolul regal la Biserică

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 13:21

Prințul Louis și-a făcut debutul de Paște. Este pentru prima dată când mezinul Prințului William și al lui Kate Middleton își însoțește părinții și frații la Biserică.

Micul prinț în vârstă de 4 ani a participat, duminică, la slujba de Paște împreună cu ceilalți membri ai Familiei Regale. George (9 ani) și Charlotte (7 ani) și-au făcut debutul la acest eveniment în anul 2022.

Prințul Louis și-a făcut debutul la slujba de Paște

Prințul Louis a purtat, pentur acest eveniment important, o pereche de pantaloni scurți albaștri, o cămașă bleu cu imprimeu, o cravată bleumarin și un sacou în aceeași nuanță. Mezinul prinților de Wales a avut și o perche de șosete negre până la genunchi, precum și o pereche de pantofi negri.

Este ceva obișnuit în Marea Britanie ca băieții să poarte în anii copilăriei pantaloni scurți, așa cum și Prințul George a purtat în ultimii ani.

Citește și: Ce mâncăruri preferate au copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William. În gospodăria regală nu se pune pizza congelată în cuptor!

„Băieții poartă pantaloni scurți până la vârsta de 8 ani”, a explicat Ingrid Seward, redactor șef al revistei Majesty.

„Este ceva englezesc”, a explicat ea pentru People.

Citește și: Kate Middleton a purtat un accesoriu primit cadou de la regele Charles, de ziua Commonwealth. Bijuteria datează din 1863

Ținute asortate pentru membrii familiei Wales

Kate Middleton și Prințul William au participat pentru prima dată la slujba de Paște în calitate de Prinți de Wales. Cei doi au fost însoțiți de cei trei copii ai lor, care au fost îmbrăcați în ținute asortate cu cele ale părinților lor.

Toți cinci au avut haine albastre, această culoare fiind aleasă și de regele Charles și regina consoartă Camilla pentru vizita la biserică.

Citește și: Kate Middleton, imagine de colecție cu cei trei copii. Dezvăluiri despre presupusa infidelitate a Prințului William

Prințesa Catherine a purtat o rochie albastră marca Catherine Walker & Co, cu care a mai fost văzută în anul 2022, la Commonwealth Day Service. Kate și-a completat look-ul cu o pălărie Lock & Co, pe care a mai purtat-o și de Ziua Sfântului Patrick, în valoare de 825 lire sterline.

Prințesa de Wales și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei de aur cu lapis și piatra lunii, care costă 130 lire sterline, potrivit Express.co.uk.

Poșeta albastră aleasă de Kate pentru această ocazie este creată de unul dintre brandurile preferate ale Prințesei de Wales, Emmy London, și costă 395 lire sterline.

Deși se știe că respectă cu strictețe regulile, Kate Middleton a încălcat, de data aceasta, protocolul regal. Soția Prințului William și-a făcut unghiile cu culoarea roșie, o nuanță mult prea îndrăzneață pentru o slujbă de Paște.

De asemenea, prințesa Charlotte a purtat o rochie florală creată de designerul britanic pentru copii Rachel Railey, precum și un dres albastru și un palton bleumarin.

Citește și: Care este băutura alcoolică preferată de Kate Middleton. Licorile pe care Familia Regală nu le-ar putea refuza

Pe de altă parte, Prințul William și fiul său cel mare, Prințul George, s-au asortat, alegând să poarte costume bleumarin. Diferența între cei doi a constat în culoarea cravatei: George a avut o cravată bleu, în timp ce tatăl său a optat pentru o cravată roșie.

Prințul Louis, care va împlini 5 ani luna aceasta, are aceeași vârstă pe care o avea Prințul William când și-a însoțit pentru prima dată părinții la Biserică, în ziua de Paște.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Prințul William, Kate MIdddleton și copiii lor, la slujba de Paște

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter