Regele Charles își dorește ca Prințul George să participe activ la încoronarea sa. Kate și William au o condiție

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 28 februarie 2023, 17:08

Regele Charles își dorește ca nepotul lui, Prințul George, să participe activ la încoronarea sa, însă se pare că Prințul William și Kate Middleton au o condiție.

Este ceremonia de încoronare a regelui Charles și a reginei consoarte Camilla, însă și alți membri ai Casei Regale ar putea avea un rol în acest eveniment istoric.

Regele Charles vrea ca Prințul George să aibă un rol important la încoronarea sa

Printre cei la care se așteaptă să joace un rol la ceremonie este Prințul William, viitorul suveran și moștenitor al tronului britanic.

Dar Prințul de Wales nu ar fi singurul viitor rege care ar putea participa la spectacolul de pe 6 mai, notează Mirror.co.uk.

Fiul lui în vârstă de 9 ani, Prințul George, are o mare șansă să se afle acolo pentru a-l vedea pe bunicul său în timp ce este ăncoronat. Și se pare că regele Charles este nerăbdător ca nepotul lui cel mare să aibă un rol important în ceremonie.

Totuși, părinții tânărului prinț ar avea o condiție strictă înainte ca acest lucru să se întâmple.

Citește și: Ce pseudonime folosesc Prințul George și Prințesa Charlotte la școală pentru a-și ascunde identitatea regală

Citește și: Prințul George, avertisment pentru colegi: „Ar fi bine să aveți grijă”

Citește și: Prințul George și Prințesa Charlotte, asortați cu părinții lor. Cum au apărut la concertul de Crăciun, găzduit de Kate Middleton. Galerie foto

Citește și: Malta vrea înapoi dintele de rechin preistoric pe care prințul George l-a primit cadou de la naturalistul David Attenborough

Condiția Prințului William și a lui Kate Middleton

Potrivit Sunday Times, Prințul și Prințesa de Wales urmează să se întâlnească cu Charles și Camilla pentru a vorbi despre rolul lui George la evenimentul istoric.

Și deși se spune că cei doi sunt încântați de participarea lui George, William și Kate vor ca acest rol să „nu îl supună unui control copleșitor”.

Participarea lui George la ceremonia de încoronare a regelui Charles ar însemna o întrerupere a tradițiilor, întrucât la ultimele două ceremonii, tinerii moștenitori (Charles și Elisabeta a II-a) nu au luat parte și au privit totul din public.

„Aducerea lui George trimite simbolismul potrivit pentru viitor și îi oferă ceva de care el își va aminti mereu. Cu siguranță este diferit – această încoronare devine din ce în ce mai interesantă”, a afirmat istoricul regal Hugo Vickers.

Printre persoanele care se vor afla în public la ceremonia de încoronare a lui Charles al III-lea, se vor număra și copiii mai mici ai Prințului William, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„George, împreună cu frații lui, Charlotte și Louis, vor fi o mare atracție vizuală la încoronare – așa cum Prințul Charles a fost la cea a mamei sale”, a precizat istoricul Dr Tessa Dunlop.

La ceremonia de încoronare a regelui Charles ar putea veni și Prințul Harry, însă ducii de Sussex nu au luat încă o decizie în această privință. Mai ales că tot pe 6 mai este și ziua de naștere a fiului lor, Archie Harrison, care va împlini 4 ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul George

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter