Prințul Harry, lovitură fără precedent pentru tatăl său. Prințul Charles este „profund șocat și rănit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 17:25

Prințul Harry i-a dat o nouă lovitură tatălui său. Prințul de Wales nu-și poate vedea nepoata, iar imaginea de viitor rege îi este compromisă.

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, nu a cunoscut-o personal până acum pe nepoțica sa, Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Micuța Lilibet are deja vârsta de șase luni, dar nu și-a cunoscut bunicul, ea fiind prezentată doar străbunicii, Reginei Elisabeta, prin intermediul unui video call.

Charles și Harry sau întâlnit ultima oară în luna aprilie, la funeraliile ducelui Philip. Conform surselor apropiate membrilor familiei regale britanice, din aprilie cei doi au mai vorbit doar de câteva ori la telefon, iar relația dintre ei s-a răcit considerabil. Harry și Charles nu s-au întâlnit nici măcar în luna iulie când a avut loc un eveniment dedicat regretatei Prințese Diana.

Lilibet s-a născut în luna iunie în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, acolo unde s-au stabilit ducii de Sussex după ce au renunțat să mai facă parte din familia regală britanică. Până acum, Prințul Charles nu a fost să-și viziteze nepoata și nu a văzut-o nici prin video call, mai precizează apropiații casei regale, potrivit The Sun.

Citeşte şi: Meghan Markle dansează și bea lapte din biberonul fetiței ei în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Citeşte şi: Cât va dura căsnicia dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Răspunsul clarvăzătoarei Prințesei Diana

Citeşte şi: Meghan Markle dansează și bea lapte din biberonul fetiței ei în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Citeşte şi: Ce destin va avea Lilibet, fata cuplului Meghan – Harry. Predicțiile astrologului regretatei Prințese Diana

În urmă cu câteva luni, Prințul Harry mărturisea în cadrul unui podcast că s-a mutat cu familia în SUA pentru “a rupe ciclul de suferințe” de care ar fi avut parte în copilărie.

“M-a tratat așa cum a fost el tratat!” – spunea Harry, cuvinte care au fost percepute și ca un atac la adresa bunicilor lui, Regina Elisabeta și Ducele Philip.

Între Harry și Charles ruptura a început odată cu decizia ducelui de Sussex de a renunța la familia regală britanică care l-a lăsat pe Charles “profund șocat și rănit”.

Lucrurile s-au agravat ulterior când Harry s-a declarat “îngrijorat”cu privire la magnatul saudit Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz. Acesta se află în centrul unei anchete privind donațiile către organizația caritabilă a tatălui său. De curând, s-a raportat că în 2013, Harry a primit de la Mahfouz o donație de 50.000 de lire sterline pentru organizația sa Sentebale. Miliardarul Mahfouz a donat ulterior 1,5 milioane de lire sterline Fundației Prințului lui Charles și a primit un CBE (Commander of the Order of the British Empire), în traducere “Ordinul Cavaleresc de Excelență al Regatului Unit”, câteva luni mai târziu. A fost deschisă o anchetă cu privire la această situație, iar Harry a declarat recent că a întrerupt legătura cu Mahfouz din “motive personale”. În plus, Harry a mai susținut că nu are nicio legătură cu ceea ce el numește “scandalul CBE”.

Un apropiat al Prințului Charles a spus:

“Prințul de Wales este profund șocat și dezamăgit de cea mai recentă declarație a lui Harry (n.r. – cu privire la scandalul CBE) care efectiv l-a îngenunchiat pe tatăl său. Există temeri că acest episod cu Mahfouz ar putea fi în autobiografia lui Harry. Acest atac a fost mai dăunător decât loviturile legate de abilitățile de părinte ale lui Charles, deoarece aceasta a fost o provocare legată de modul în care își desfășoară afacerile, lucru dăunător unui viitor rege. Nu există nicio modalitate ca Charles să riposteze sau să se apere public, așa că va păstra tăcerea cu deminatate.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter