Primele imagini de la botezul lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV și artistul formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația.

„Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina în 2019, pentru Unica.

De curând, perechea și-a botezat fiica. Nașii micuței sunt „o prietenă din Timișoara, Diana, cu soțul ei”, mărturisea Gina în săptămâna dinaintea botezului.

Primele imagini de la botezul lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Deși cuplul și-a dorit ca evenimentul să fie unul discret, una dintre vedetele invitate a publicat primele fotografii de la botez.

Vedeta „în cauză” este Andreea Bănică (43 de ani). Pe 20 iunie, solista a publicat o fotografie în dreptul căreia a scris inițial:

„Este un costum special creat pentru mine pentru acest eveniment, pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”. Ulterior, artista a schimbat descrierea cu: „Poppin’ like pink champagne 💕🥂”.

După două zile, Andreea a publicat o fotografie în care ea și soțul ei, Lucian Mitrea (43 de ani), sunt surprinși alături de Gina și Smiley. În dreptul imaginii, cântăreața a scris: „Fericire multă, Josephine! ❤️

Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume, care să te iubească și să te ocrotească! 🙏 Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important, Smiley & Ginal! ❤️”.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Smiley, hrănit de Anna Lesko în direct la Vorbește Lumea. Cum a reacționat Gina Pistol

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

Cu cine seamănă Josephine

În primăvara anului acesta, invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a spus cu cine seamănă Josephine: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…)

Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea, care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana.

Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter