Primele imagini cu Gabriela Cristea ca mireasă

La patru ani de la cununia civilă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se cunună religios. Cei doi au două fetițe, pe nume Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Nașii cuplului sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, după cum arată Wowbiz. Petrecerea va avea loc acasă la miri, la vila lor din Otopeni. Invitați la marele eveniment au fost doar prietenii apropiați ai cuplului. Gabriela Cristea a decis ca și cele două fetițe ale ei să poarte rochițe albe, brodate cu inițialele numelor lor.

Pentru nunta aceasta, Gabriela și-a schimbat modul de viață și a apelat la mai multe tratamente de remodelare corporală:

„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu”, a zis Gabriela acum câteva săptămâni. „Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu. Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie”.

Gabriela a postat o fotografie pe Facebook în care apare cu un voal pe cap. „Au sosit sandalele asortate la rochia de mireasă”, a anunțat ea pe Facebook. „Sunt superbe şi îmi vin perfect. Cine vrea să se mărite, să îmi spună ca să îi scriu numele pe talpa pantofului”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter