Gabriela Cristea a dezvăluit rezultatul testului de sarcină. Cristina Șișcanu: „Un băiețel?”

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 15:57

Gabriela Cristea a vorbit în emisiunea „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu, despre posibilitatea de a le oferi un frate fiicelor ei. Prezentatoarea TV și Tavi Clonda au două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, și nu intenționează să își mărească familia.

Gabriela Cristea (48 ani) și Tavi Clonda (43 ani) s-au căsătorit în 2015 și, după numai un an, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. În 2019, prezentatoarea TV a adus pe lume a doua fetiță care le-a completat tabloul de familie.

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa. Cum arată locuința

Citește și:  Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Citește și: Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader: „A fost zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa. Cum arată locuința

Gabriela Cristea: „Am făcut, într-adevăr, un test de sarcină”

Invitată, recent, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, vedeta a fost întrebată dacă nu s-a gândit la posibilitatea de a deveni mamă de băiat.

Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii a declarat că nu își mai dorește alți copii, dar a recunoscut că a trecut prin emoții de curând. Gabriela Cristea a crezut că este însărcinată, dar, spre bucuria ei, rezultatul testului de sarcină a fost negativ.

„S-a închis robinetul bine”

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe”, i-a spus Gabriela Cristea moderatoerei Cristina Șișcanu, despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

În cadrul interviului, vedeta de la Antena Stars a vorbit și despre mariajul cu Marcel Toader și a dezvăluit că, în timpul mariajului, a pierdut aproape un milion de euro.

Gabriela Cristea, despre divorțul și viața alături de Marcel Toader: „Mă pusese bou la jug”

„Nici nu știam câți bani aveam. Am descoperit după ce i-am pierdut pe toți. Suma pe hârtie, dovedită, a fost de 480 000 euro. Dar suma reală a fost aproape dublă”, a spus Gabriela în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, prezentată de Cristina Șișcanu. VEZI AICI DECLARAȚIILE INTEGRALE!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter