Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul și viața alături de Marcel Toader: „Mă pusese bou la jug. Am pierdut 480 000 de euro” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:53

Gabriela Cristea a avut câțiva ani din care ai putea face un adevărat film la Hollywood. Timp de 5 ani a fost căsătorită cu Marcel Toader, de care a divorțat după ce acesta a venit într-o zi acasă și i-a cerut să își facă bagajele și să plece. Dar, în acel moment, prezentatoarea nu știa că nu mai are niciun ban în cont.

În urma divorțului de fostul om de afaceri, care a decedat în anul 2019, Gabriela Cristea a aflat cu stupoare că acesta i-a luat toți banii din cont și că mai are la bancă doar suma de 50 de lei. Nici până în ziua de azi, prezentatoarea nu știe ce s-a întâmplat cu acei bani.

Gabriela Cristea a pierdut aproape un milion de euro în timpul căsniciei cu Marcel Toader

În timpul mariajului cu Marcel Toader, Gabriela Cristea era prezentatoarea unui show matrimonial, iar salariul ei lunar era, după cum a spus chiar ea, 20.000 de euro. Însă nu s-a putut bucura de ei pentru că soțul ei i-a retras pe toți de la bancă, fără ca ea să știe.

„Nici nu știam câți bani aveam. Am descoperit după ce i-am pierdut pe toți. Suma pe hârtie, dovedită, a fost de 480 000 euro. Dar suma reală a fost aproape dublă”, a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată” prezentată de Cristina Șișcanu.

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a precizat că a câștigat acei bani pe parcursul a patru ani și că nu avea timp să îi cheltuie, în condițiile în care, din cauza programului încărcat, nu putea să meargă nici măcar în vacanță.

Citește și: Gabriela Cristea, probleme de sănătate: „Nu mai pot continua așa la nesfârșit”

„50 de lei am avut în cont, după divorț. Eu de la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună de zile să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau. Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu”, a afirmat Gabriela Cristea.

„Nu aveam când (să verific ce bani aveam în cont). Eu practic mă trezeam la șapte dimineața, la 8 eram deja la studio și mă mai întoarceam seara în jur de ora 21:00. Iar sâmbăta munceam de la 12:00 până după miezul nopții. Deci practic eu aveam timp doar duminică să mă odihnesc”, a povestit prezentatoarea.

Citește și: Gabriela Cristea, despre traumele din căsnicia cu Marcel Toader: „Da, m-a agresat fizic!”

„O parte din bani există undeva fizic”

Gabriela Cristea a povestit cum fostul ei soț scotea banii de la bancă fără știrea ei, până în momentul în care ea a decis să ia o pauză de la televiziune.

„Nu a fost un caz fericit de câștigat bani și să te bucuri de ei”, a precizat prezentatoarea.

„Banii aceia au fost scoși cash. În fiecare zi scotea cât era limita. De-a lungul timpului a scos banii cash. Și așa am putut să dovedesc că banii aceia îi scotea de la bancă. Eu cred și la momentul ăsta că o parte din bani există undeva, fizic, cash. Ce ar fi putut să facă cu ei? Probabil că nimeni nu știe de ei”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa. Cum arată locuința

A aflat de dispariția banilor din cont în momentul în care Marcel Toader i-a cerut divorțul și a blocat orice cale de comunicare cu el.

„Am aflat (că nu mai sunt bani în cont) în momentul în care fostul meu soț mi-a zis să plec. A venit și a zis: aș vrea să îți faci bagajele și să pleci. Povestea e mai amplă. Din cauza stării mele de sănătate care se degradase foarte mult, nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, multe acumulate, eu am zis vreau să mă opresc, vreau să fac o pauză măcar de un an, să zicem un an sabatic, în care să nu fac absoluit nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc. Îmi puteam permite chestia asta după mulți ani în care muncisem efectiv ca o sclavă. Și el nu a fost de acord pentru că mi-a zis că nu înțelege cum de pot eu să îmi permit să renunța așa de ușor la 20.000 de euro?! Eu am zis gata, stop, nu mai pot și du-te tu”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au mutat fetițele de la grădinița privată la cea de stat. „Au fost niște discuții acolo”

Acela a fost momentul în care Marcel Toader a decis să încheie căsnicia.

„Și atunci nu a mai avut ce să facă, doar că el era obișnuit cu fluxul ăsta de cash. Și dintr-o dată s-a oprit fluxul de cash și s-au și terminat banii”, a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, despre divorț: „Te face să te simți ca un om degradat”

După ce a aflat că Marcel Toader s-a folosit de ea, prezentatoarea spune că s-a simțit „ca un om degradat”.

„În momentul în care mi-am dat seama de niște lucruri, e dureros. Te face să te simți ca un om degradat și te faci să te întrebi unde ai greșit și cu ce ai greșit, că nu ai făcut nimic. Nu am apucat să îl întreb (ce a făcut cu banii) pentru că el a blocat toate canalele de comunicare, și-a schimbat numărul de telefon și noi nu mai comunicam”, a explicat Gabriela Cristea.

La acea vreme, Marcel Toader declara că a investit banii și că i-a pierdut. Însă, Gabriela Cristea crede că nu acesta este adevărul și că o parte din acei bani încă se află pe undeva, într-un seif.

„Posibil să fi făcut și niște investiții proaste, dar nu aveam cum să facă cu toți banii”, a mai spus ea.

De asemenea, la un moment dat, fostul om de afaceri a declarat că el a fost cel care i-a negociat salariul de 20.000 de euro. Acum, Gabriela Cristea neagă cu vehemență acest lucru.

„A avut drept o singură dată de semnătură, nici măcar nu a semnat pentru că am reușit să mă duc singură, dar s-a folosit pentru declarațiile lui în presă de această chestiune, care nu are niciun fel de relevanță și niciun fel de valoare de adevăr”, a precizat prezentatoarea, care acum este căsătorită cu Tavi Clonda.

Mai mult, Gabriela Cristea spune că Marcel Toader a reușit să o păcălească atât pe ea cât și pe cei dragi ei, la începutul relației lor, dar că după aceea și-a arătat adevărata față.

„La început i-a păcălit pe toți prietenii mei, pe toată lumea, pe mine. Dar după aceea a trebuit să trag. Mă pusese bou la jug”, a subliniat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter