Manichiuri deosebite pentru mirese. Ce modele să porți în ziua nunții / Foto

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 18:02

Urmează să te căsătorești să te gândești cum să îți faci unghiile pentru ziua cea mare? Îți prezentăm mai multe propuneri de modele de manichiuri pentru mirese.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei. Pregătirea pentru eveniment începe, de cele mai multe ori, cu cel puțin un an înainte pentru ca totul să fie perfect în ziua respectivă. Toate detaliile despre locație, ținută, machiaj sau unghii sunt tratate cu atenție, astfel încât mireasa să strălucească la nunta ei.

Unghii pentru mirese. Ce se poartă în 2023

Unele femei știu cum vor să arate rochia de mireasă cu mult timp înainte, altele își doresc un machiaj care să iasă în evidență. Indiferent pe ce alegeți să puneți accent, doamnelor, nu uitați de un aspect extrem de important, și anume manichiura! Mâinile vor fi în prim plan atunci când partenerul vă pune verigheta pe deget, când dansați cu invitații sau când ciocniți un pahar de șampanie, așa că unghiile trebuie să fie impecabile. Vera Varvara, nail artistul preferat de multe vedete, printre care și Mădălina Ghenea, vine cu propuneri de manichiură pentru viitoarele mirese.

Citește și: Manichiura semipermanentă acasă – sfaturi și trucuri esențiale

Citește și: Modele de unghii potrivite în orice sezon

Citește și: Manichiura french. Cele mai bune sfaturi și idei!

Citește și: Ce manichiură se poartă în acest sezon. Tendințele primăverii în materie de unghii, dezvăluite de nail artistul vedetelor

„Orice femeie vrea să arate impecabil în ziua nunții și e normal să fie așa. Când vine vorba de manichiură, mireasa trebuie să fie, în primul rând, așa cum a cunoscut-o viitorul soț. Dacă ea a purtat doar unghii scurte, în nuanțe pastelate, nu ar fi recomandat ca la nuntă să își facă apariție cu unghii lungi. Poată să aibă o manichiură mai deosebită, dar să își păstreze stilul pe care îl abordează de obicei”, e de părere Vera Varvara.

Manichiură clasică sau extravagantă pentru mirese?

„Depinde pe ce vreți să puneți accentul. Dacă vreți ca rochia să fie în plin plan, automat machiajul, accesoriile sau unghiile vor fi mai simple. Indiferent de ce alegeți să purtați în ziua nunții, dacă aveți atitudinea potrivită și încredere în voi, veți fi admirate de toți cei prezenți”, spune nail artistul pentru UNICA.RO.

Manichiură cu pietre/accesorii pentru ziua nunții

Manichiura cu pietre este, cu siguranță, o variantă de a ieși în evidență. Puteți să purtați unghiile cu pietre, dar rochia trebuie să fie extrem de simplă și machiajul la fel pentru a nu crea impresia de prea mult și de a păstra un echilibru al aspectului general. Imaginați-vă cum ar fi dacă rochia ar fi cu pietre, machiajul cu sclipici și unghiile lungi cu detalii strălucitoare? Ieși sigur în evidență, dar nu în sens pozitiv. – mai spune Vera Varvara.

Manichiura french pentru mirese

“De-a lungul timpului manichiura mireselor a fost în jurul nuanțelor naturale, cu aspect curat și îngrijit așa că este ușor de înțeles de ce frenchul rămâne în topul preferințelor. Dar pentru că este o ocazie specială puteți încerca un french de interior sau un dublu french cu transparent pe mijloc.” – Vera Varvara, nail artist.

Vera Varvara este de părere că, în afară de culoare, mai importantă este forma unghiilor. De exemplu, daca aveți o unghie trapezoidală, nu vi se potrivesc unghiile lungi și pătrate sau stiletto și scurte. Indicată pentru voi ar fi forma migdală.

Dacă, totuși, vreți să încercați ceva nou pentru marele eveniment, specialiștii vă recomandă să testați cu câteva luni înainte de nuntă diferite forme sau modele, pentru a avea timp să vă obișnuiți cu ele.

Sursă foto: Vera Varvara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter