Gabriela Cristea, de urgență la medic, după ce a făcut alergie din cauza produselor de manichiură: „Am avut probleme foarte mari” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 13:42

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medicul dermatolog, după ce a făcut alergie din cauza unor produse ce sunt folosite la manichiură. Prezentatoarea de televiziune a povestit toată experiența pe rețelele de socializare, unde a precizat că mai urmează să facă câteva investigații.

Soția lui Tavi Clonda își ține des la curent urmăritorii de pe Instagram cu ceea ce se întâmplă în viața ei, iar acum i-a anunțat că a ajuns din nou în atenția medicilor din cauza unei alergii puternice. Mai mult, aceasta urmează să ajungă și la medicul alergolog, întrucât ar putea fi alergică la o substanță care se regăsește în produsele de îngrijire a unghiilor.

Gabriela Cristea a făcut alergie la produsele pentru manichiură

Gabriela Cristea a dezvăluit că a făcut o alergie urâtă în urmă cu câteva săptămâni, iar acum nu mai are voie să își facă manichiura timp de șase luni.

„Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog. Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine”, a spus Gabriela Cristea într-un InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Medicul dermatolog i-a recomandat prezentatoarei să nu își mai pună nimic pe unghii pentru a nu-și agrava alergia.

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa. Cum arată locuința

Citește și: Gabriela Cristea, despre traumele din căsnicia cu Marcel Toader: „Da, m-a agresat fizic!”

Ce tratament i-a recomandat medicul

Totodată, dermatologul i-a recomandat un tratament care să o ajute la ameliorarea simptomelor și la refacerea unghiilor.

„Prima dată am fost la dermatolog, care, din păcate, mi-a zis că foarte multe lucruri în momentul ăsta nu poate să-mi dea să fac, ci doar niște tratamente ca să-mi întărească unghia și să o ajute să crească din nou trainică și bună de la rădăcină, adică aproape șase luni nu voi mai avea voie să fac nici un fel de manichiură cu ceva produse, pot să mă îngrijesc, pot să-mi tai cuticula, pot să le îngrijesc și să fie frumoase, curate, dar fără nici un fel de ceva pe unghie”, a explicat Gabriela Cristea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Gabriela Cristea a dezvăluit rezultatul testului de sarcină. Cristina Șișcanu: „Un băiețel?”

Potrivit prezentatoarei, medicul i-a recomandat și un tratament naturist.

„Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor. Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele, pentru că tu poți să iei anumite vitamine și să nu ai deficiență, așa că e bine să-ți faci analizele și voi face treaba asta în zilele ce urmează, asta ca să închei cu dermatologul”, a precizat Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul și viața alături de Marcel Toader: „Mă pusese bou la jug. Am pierdut 480 000 de euro” / Video

Gabriela Cristea, vizită la alergolog

După vizita la medicul dermatolog, Gabriela Cristea a ajuns și în cabinetul medicului alergolog, care i-a recomandat să facă un test pentru alergii.

„A urmat și vizita la arelgolog și mi-a zis că mă bănuiește că aș avea alergie la acrilați, așa se cheamă, dar problema nu este doar când vine vorba de manichiură, se mai folosesc acrilați și atunci când vine vorba de stomatolog. Eu nu am avut probleme până acum și mi-a zis că nu poate să-mi pună așa un diagnostic după ureche, ceea ce este absolut firesc, dar din experiența ei asta crede că am, însă o luăm pas cu pas”, a afirmat soția lui Tavi Clonda.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„În același timp, săptămâna viitoare voi merge să-mi fac un test de alergie. Nu am putut să mi-l fac săptămâna asta, pentru că el trebuie interpretat prima dată la 48 de ore și apoi la 72 de ore”, a precizat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter