Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a scris că s-a despărțit de Naomi Hedman / Exclusiv

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 17:55

Florin Ristei (35 ani) și Naomi Hedman (30 ani) s-au despărțit? Acesta este întrebarea apărută după ce artistul a postat un mesaj misterios pe rețelele de socializare. Cântărețul face primele declarații, după ce s-a scris că el și Naomi nu mai formează un cuplu.

Florin Ristei a explicat, în exclusivitate, pentru Unica.ro ce însemna, de fapt, mesajul publicat pe Instagram, după ce în presă au apărut speculații cu privire la relația cu Naomi Hedman.

Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a scris că s-a despărțit de Naomi Hedman

Florin Ristei a infirmat zvonurile conform cărora mesajul „Timpul videcă tot”, pe care l-a postat pe social media, are o legătură cu relația cu iubita sa, Naomi.

„Timpul vindecă totul este titlul următorului meu single 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București. Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta”, a declarat Florin Ristei, exclusiv, pentru Unica.ro.

Ristei și Naomi formează un cuplu de doi ani, iar în 2021 s-au logodit în secret.

Citește și: Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei. „Taică-miu nu știe o iotă engleză”

Citește și: Naomi Hedman a izbucnit în plâns la Bacău. De ce clacat logodnica lui Florin Ristei

Citește și: Cum răspunde Florin Ristei valului de remarci rasiste la adresa logodnicei lui, Naomi Hedman

Cum a început povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi

Florin Ristei și Naomi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii X Factor, pe când el se afla în juriu, iar ea a venit să își arate talentul.

Povestea lor de iubire a început după încheierea concursului. Relația lor a evoluat, iar lucrurile au devenit atât de serioase, încât Florin a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie. Naomi a spus ”DA” fără să stea prea mult pe gânduri.

Artistul, care preferă să își păstreze relația departe de presă, a anunțat în cadrul unui interviu, în decembrie 2021, că el și Naomi Hedman s-au logodit.

În urmă cu ceva timp, cântărețul a mărturisit că s-a îndrăgostit de personalitatea lui Naomi.

Energia senzaționala pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, spunea Florin Ristei pentru Libertatea pentru Femei.

Ristei a devenit cunoscut publicului pe când era doar un copil. Piesa lui de debut, intutulată „Dana”, a intrat rapid în topurile muzicale. Între 2000 și 2004 a fost solist vocal la formația AMICI, iar în 2005 a devenit solist vocal la trupa MARFAR.

În anul 2013 a revenit în forță pe scena muzicală, când a câștigat emisiunea X Factor. În prezent este solistul trupei FREESTAY, pe care a fondat-o în anul 2012.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Florin Ristei și Naomi Hedman

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter