Naomi Hedman a izbucnit în plâns la Bacău. De ce clacat logodnica lui Florin Ristei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 august 2022, 13:51

Naomi Hedman a dat încă o data dovadă de curaj și determinare la “Splash! Vedete la apă”, așa cum a făcut când i-a cucerit cu talentul ei muzical pe jurații de la X Factor România în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, la antrenamente, artista a avut un moment în care a clacat și a izbucnit în plâns.

Naomi Hedman a făcut cursuri de înot pe când avea patru ani, însă a fost o perioadă în care nu reușea să se scufunde cu ușurință sub apă. Anii au trecut, iar logodnica lui Florin Ristei a învățat să facă și acest lucru, însă, la filmările celui mai răcoritor show al verii s-a confruntat cu una dintre fricile sale: teama de înălțime. Nu doar antrenorii au încurajat-o, ci și colegii de echipă – Natalia Mateuț a susținut-o exact așa cum procedează și cu prietenele sale.

„Uită-te la mine! Ești foarte frumoasă, ești înaltă, ești minunată, ești Naomi! (…) Ar fi imposibil pentru tine să nu poți să sari de la 3 metri“ , i-a spus prezentatoarea de la Antena Stars.

Citeşte şi: Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei. „Taică-miu nu știe o iotă engleză”

Citeşte şi: Fiica Simonei Pătruleasa, replică surprinzătoare când prezentatoarea i-a propus să o însoțească într-o emisiune TV

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, atac nou la adresa Adelinei Pestrițu. „L-a vândut pe Vârciulică pe 1.500 de euro”

Citeşte şi: EXCLUSIV. Majda Aboulumosha, despre relația cu iubitul ei. Când va îmbrăca rochia de mireasă

„Cred că am învățat să înot când aveam 4 ani. Mergeam la cursuri de înot în fiecare săptămână. (…). Mama a făcut tot posibilul ca noi să învățăm să înotăm. Au încercat să mă învețe să mă scufund, dar nu am reușit când eram mai mică” – a dezvăluit Naomi în interviul oferit pe marginea Bazinului Olimpic de la Bacău.

Întrebată de Monica Bîrlădeanu dacă logodnicul său a pus presiune pe ea înainte să ajungă la filmările „Splash!Vedete la apă“, Naomi Hedman a răspuns râzând:

„La început, mi-a spus: «Când mergi acolo, sari de la 10 metri! Dacă nu sari de la 10 metri, să nu mai vii acasă!» Când am venit, m-am gândit: «Ok, 10 metri!» După, m-am dus la 10 metri în prima zi și eram… speriată și mi-era foarte frică!“

Naomi Hedman este de profesie model și formează un cuplu cu Florin Ristei din toamna anului 2020. Cei doi locuiesc împreună și s-au logodit. Ristei a dezvăluit în urmă cu câteva luni că logodnica lui câștigă bani frumoși ca model:

Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele. Se face un an de când nu a mai plecat. Bine, a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva, se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună.

Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!

Foto – Facebook / PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter