Florin Ristei a rămas fără cont de TikTok: „Mi-a schimbat numărul de telefon, mi-a schimbat adresa de confirmare” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 17:55

Florin Ristei a rămas fără cont de TikTok. Artistul a dezvăluit că cineva i-a furat contul de pe celebra platformă de socializare.

Ristei le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram cum cineva i-a spart contul de TikTok și i-a schimbat datele de autentificare.

Florin Ristei a rămas fără cont de TikTok

Cântărețul a dezvăluit, într-un InstaStory, că nu mai are cont de TikTok după ce cineva i-a furat contul, cu toate că acesta era verificat.

Ristei le-a cerut ajutorul fanilor săi pentru a-și putea recupera contul.

„Am uitat să vă povestesc! Mi-au furat contul de TikTok. Cumva, cineva s-a logat, mi-a schimbat numărul de telefon, mi-a schimbat adresa de confirmare și m-a delogat, așa că nu știu ce se întâmplă pe contul ăla, nici nu m-a contactat nimeni să-mi ceară ceva”, a afirmat artistul.

„Dacă aveți vreo idee cum se poate recupera, dacă a pățit cineva. Era cont verificat, aveam bifă și teoretic ar trebui să fie mai simplu de recuperat, că pot să demonstrez că eram eu. Știe cineva, a pățit? TikTok cont furat, cum se poate recupera?”, a continuat Florin Ristei pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a scris că s-a despărțit de Naomi Hedman / Exclusiv

Citește și: Imaginile publicate de Naomi Hedman, după ce s-a scris că s-a despărțit de Florin Ristei / VIDEO

Citește și: Florin Ristei, după ce s-a spus că Naomi Hedman ar fi însărcinată: „Sunt sănătos. Vă mulțumesc pentru urări!”

Citește și: Naomi Hedman a izbucnit în plâns la Bacău. De ce clacat logodnica lui Florin Ristei

Artistul le-a cerut ajutorul fanilor

Nu este pentru prima dată când Ristei le cere ajutorul fanilor săi. Cu doar câteva ore înainte să povestească despre contul său de TikTok furat, cântărețul le-a solicitat ajutorul celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Ristei este în căutarea unui procesor de efecte voce și i-a rugat pe internauți să îl ajute să găsească unul.

„Mă gândeam că puteți să mă ajutați. Dacă aveți cumva pe acasă vreun TC Helicon VoiceLive 3 sau VoiceLive 3 Extreme și puteți să vă lipsiți de el două, trei zile, aș aprecia foarte mult. Dacă puteți să mă împrumutați cu el, dacă îl are cineva prin București, pe aici. E procesorul ăla de voci, îl știți. Mulțumesc”, a transmis artistul pe Instagram, într-un clip în care apare cu chitara în mână.

Florin Ristei este foarte activ pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram, cântărețul are peste 425.000 de urmăritori.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Florin Ristei

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter