Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 noiembrie 2021, 16:08

Florin Ristei (34 de ani) și Naomi Hedman (28 de ani) trăiesc de mai bine de un an o minunată poveste de dragoste. Cei doi s-au mutat deja împreună, s-au logodit și au planuri mărețe de nuntă.

Recent, Ristei a povestit cu ce se ocupă iubita lui. Naomi este model și artistul spune că ea face mai mulți bani ca el, dar prinde destul de rar proiecte.

„Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele. Se face un an de când nu a mai plecat. Bine, a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva, se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună.

Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat.

Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!” a dezvăluit Florin Ristei, în podcastul lui Speak.

Cântărețul și juratul de la „X Factor” a mai spus că dacă ar fi fost în locul ei nu ar fi renunțat la Londra pentru România și realizează de multe ori că îi este și ei greu departe de țara natală.

 „Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin, îmi dau seama cât îi este de greu, e pentru cineva străin. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. E dubios să vii din Londra la toți ai noștri, în starea asta.

Citeşte şi: Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei. „Taică-miu nu știe o iotă engleză”

Citeşte şi: Cristina Spătar, despre plecarea în Anglia: „Mi-ar plăcea să fac pasul ăsta pentru copii”

Citeşte şi: Anca Ciota este însărcinată! „Totul s-a întâmplat neașteptat de repede!”

Citeşte şi: Ce pensie are actrița Marilena Chelaru: „Cumpărăm mâncare doar când sunt reduceri!”

Pe ea o marchează atât de tare  lucruri din astea mici, la oamenii pe care-i întâlnim. Și îi explic că asta e educația de la noi și așa este stilul românilor.

E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei ei. Suntem cu o generație în urmă la gândire. Sunt chestii banale… să nu mai zic de rasism că am învățat o grămadă în ultimul an”, a adăugat Florin Ristei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter