Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei. „Taică-miu nu știe o iotă engleză”

De Unica.ro, pe

Florin Ristei (34 de ani) și Naomi Hedman (28 de ani) formează un cuplu din octombrie 2020. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale competiției „X Factor”, Naomi în calitate de concurentă, iar Florin în calitate de jurat. Modelul și solistul au devenit un cuplu după ce Naomi a fost eliminată din competiție.

Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei. „Taică-miu nu știe o iotă engleză”

În decembrie 2020, Florin și Naomi s-au logodit. „M-am logodit anul trecut. Am zis că aveam și 33 de ani, să nu se termine anul, eram și în febra aia, și în ultima zi din anul trecut i-am dat inelul. Nu știu (n.red.: când fac nunta). Mai stăm. Nu mă grăbesc. Fac o nuntă la mijloc (n.red.: între Londra și România) și vin toți”, a declarat Florin Ristei.

Invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak, Florin Ristei a vorbit, printre multe altele, despre relația cu Naomi, dar și despre relația modelului cu părinții lui. „Mie mi se pare tare că v-ați potrivit, ea venind din total altă lume”, a spus Speak.

„Și cât de tare o plac ai mei! Mama a fost tot timpul deschisă la cap. Și să-l vezi pe taică-miu la masă, nu știe o iotă engleză și zice: «ÎȚI PLACE MÂNCAREA?». «Dacă vorbești mai tare tot nu te înțelege», i-am zis. Ea zice: «DA!». Și el: «VREI SĂ-ȚI MAI DAU?». Cu mama a făcut câteva ore de română, a mai învățat-o. Acum citește aproape cursiv în română. Nu înțelege tot, dar știe să citească diacriticele. Are permis de ședere pe 5 ani”, a povestit Florin Ristei.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Naomi Hedman

Laura Giurcanu și Cezar Bitlan s-au împăcat? Modelul a rupt logodna în septembrie 2021

Andreea Bălan iubește din nou? Cine a dat-o de gol pe solistă

Naomi i-a atras atenția solistului când s-a prezentat pe scena „X Factor” pentru a interpreta piesa artistei Alicia Keys, Fallin’. Pentru că interpretarea nu i-a convins pe jurați, modelul a primit o a doua șansă de a cânta. Naomi a ales o compoziție din repertoriul aceleiași artiste, If ain’t got you.

Florin a decis să o acompanieze, alăturându-i-se pe scenă. Naomi a intrat apoi în echipa Deliei. În semifinala emisiunii, solista a fost eliminată din competiție. Naomi s-a făcut inițial remarcată în cadrul unui reality-show britanic, „Ex on the beach”.

Florin Ristei: „Am simțit o conexiune cu Naomi din prima”

„Eu sunt destul de timid. Toată lumea s-a prins că mi-a plăcut de Naomi. A cântat și mi s-a părut că ar cânta mai bine cu cineva. M-am dus pe scenă și Loredana a zis: «Te-ai înroșit». Chiar am simțit o conexiune cu Naomi din prima. Era pandemie și nu ne pupam, am dat să plec, iar ea mi-a făcut un semn, dacă poate să mă îmbrățișeze, să mă pupe. Eu atât am așteptat, am zis: «Da, vino încoa!»”, a mai povestit Florin Ristei.

„S-a făcut octombrie și a intrat la Delia în echipă. Am ieșit în oraș și în viața mea n-am trăit o lună așa intensă. N-aveam nici cântări. Am stat numai acasă cu ea. Am dus-o la mare, la munte, la toate cabanele. Eram fiert. Dacă-mi spunea să mă mut la Londra, ziceam da fără nicio discuție. Mi-a luat mințile. În prima lună mă uitam la ea și nu-mi venea să cred. Care erau șansele? E o poveste pe care să le-o zic nepoților creoli”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter