Florin Ristei, apariție memorabilă în rochie, după ce a pierdut un pariu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 decembrie 2021, 10:52

Florin Ristei le-a făcut o surpriză colosală fanilor când a apărut luni, 13 decembrie, la matinalul “Neața cu Răzvan și Dani” îmbrăcat într-o rochie mulată.

Artistul s-a prezentat la emisiune într-o rochiță mini roșie, din catifea, mulată, împrumutată chiar de la colega lui de platou, Ramona Olaru. Motivul pentru care juratul de la “X Factor” a decis să poarte haine de femeie a fost pentru că a pierdut un pariu făcut cu Ramona. Cei doi au făcut un pariu legat de un abonament de telefonie mobilă, iar cine urma să obțină mai multe înscrieri cu codurile spuse de ei, avea să câștige.

Florin Ristei, apariție memorabilă în rochie, după ce a pierdut un pariu

Citeşte şi: Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Citeşte şi: De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

Citeşte şi: Anamaria Prodan a câștigat un prim proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Jennifer Lopez, clip viral în timp ce Anastasia Soare îi conturează sprâncenele

„Dacă o să câștig eu, că am cei mai mulți înscriși cu codul meu, Ramona va trebui să prezinte rubrica meteo într-un costum de găină sexy”, a precizat Ristei când s-a făcut pariul.

„Voi nu vreți să vedeți o găină sexy la meteo. Niciodată. Mai bine îl vedeți pe Florin sexy într-o rochiță de-ale mele”, a replicat Ramona Olaru.

„Am pierdut la limită pariul cu Ramona. Mă simt comod în rochie. Chiar foarte bine. Ușor aerisit…” – a spus Florin Ristei în timp ce se legăna pe un fotoliu, încercând să adopte o postură cât mai feminină.

Apoi, Răzvan Simion l-a invitat pe artist să defileze puțin prin platou, precum ar face un fotomodel și să se așeze lângă bradul de Crăciun pentru a imortaliza momentul.

“Luați cadru larg, să apară cu tot cu picioare. Să se vadă că e neîngrijit” – le-a spus Răzvan cameramanilor, făcând referire la pilozitatea de pe picioarele lui Ristei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter