Imaginile publicate de Naomi Hedman, după ce s-a scris că s-a despărțit de Florin Ristei / VIDEO

De Oana Savin, pe

Naomi Hedman a publicat primele imagini cu Florin Ristei, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, au apărut speculații privinde despărțirea lor. Tânăra a postat pe o rețea de socializare un clip în care apare într-un cadru romantic, alături de vedeta Antena 1, în timp ce iau cina.

Naomi Hedman și Florin Ristei formează un cuplu de doi ani și par să se înțeleagă destul de bine, cu toate că, în urmă cu câteva săptămâni, au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Naomi Hedman, imagini cu Florin Ristei, după ce s-a spus că s-au despărțit

Naomi Hedman (30 ani) și Florin Ristei (35 ani) demonstrează, însă, că își văd liniștiți de relația lor. Modelul a postat, pe InstaStory, un filmuleț în care apare într-un restaurant, împreună cu logodnicul ei, luând o cină romantică.

Cei doi îndrăgostiți par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, râd și ciocnesc și un pahar de șampanie.

„Noroc”, spune tânăra înainte de a ciocni paharul de șampanie cu Florin.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Apoi, Naomi le arată urmăritorilor ei masa pe care se aflau mai multe bunătăți, preintre care, bruschete, creveți și alte câteva preparate. De asemenea, în afare și artistul, care pare să se bucure de delicioasele preparate, în compania lui Noemi.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Florin Ristei, apariție memorabilă în rochie, după ce a pierdut un pariu

Citește și: Cum răspunde Florin Ristei valului de remarci rasiste la adresa logodnicei lui, Naomi Hedman

Florin Ristei, mesaj misterios pe rețelele de socializare

Zvonul despărțirii lui Florin Ristei de Naomi Hedman a apărut după ce artistul a postat un mesaj misterios pe rețelele de socializare.

„Timpul videcă tot”, este mesajul postat pe artist, înainte ca lumea să se întrebe dacă s-a întâmplat ceva cu relația cu Naomi.

Cântărețul a explicat, pentru Unica.ro, ce reprezenta acel mesaj, care se pare că nu avea nicio legătură cu iubita sa.

„Timpul vindecă totul este titlul următorului meu single 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București. Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta”, a precizat Ristei.

Citește și: Naomi Hedman a izbucnit în plâns la Bacău. De ce clacat logodnica lui Florin Ristei

Citește și: Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Cum s-a înfiripat povestea de iubire dintre cei doi

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, pe când el se afla în juriul emisiunii „X Factor”, iar tânăra a venit la show în calitate de concurent. Nu a câștigat competiția, însă a câștigat inima cântărețului.

Cei doi preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor, rare fiind cazurile când „dau din casă”. Merg împreună la evenimente, însă Florin și Naomi sunt două persoane discrete, care preferă să se bucure de iubirea lor în liniște.

Artistul a afirmat, în timpul unui interviu, că s-a îndrăgostit de personalitatea lui Naomi.

„Energia senzaționala pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, spunea Ristei pentru Libertatea pentru Femei, în urmă cu ceva timp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Florin Ristei și Noemi Hedman

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter