Florin Ristei are COVID-19. Cum se simte solistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 11:22

Florin Ristei (34 de ani) are COVID-19. Solistul a făcut anunțul în mediul online, după ce fanii i-au observat absența din emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”.

Florin Ristei are COVID-19. Cum se simte solistul

„Că tot erați curioși… Mă întreba lumea de ce nu mai sunt la Neața, de ce n-am mai apărut. Te-au dat afară, ce ai făcut?! Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat doar puțin de COVID-19, de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine”, a spus Florin Ristei pe Instagram.

Artistul și logodnica lui, Naomi Hedman (28 de ani), s-au cunoscut pe platourile „X Factor”, Naomi în calitate de concurentă, iar Florin în calitate de jurat. După ce solista a părăsit competiția, cei doi și-au început relația. Modelul de origine britanică a cunoscut familia cântărețului. 

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Relația ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place. A început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei în decembrie 2020, pentru A1.

Naomi i-a atras atenția solistului când s-a prezentat pe scena X Factor pentru a interpreta piesa artistei Alicia Keys, Fallin’. Pentru că interpretarea nu i-a convins pe jurați, modelul a primit o a doua șansă de a cânta. Naomi a ales o compoziție din repertoriul aceleiași artiste, If ain’t got you.

Florin a decis să o acompanieze, moment în care i s-a alăturat pe scenă. Naomi s-a remarcat și a intrat în echipa Deliei. În semifinala emisiunii, solista a fost eliminată din competiție. Naomi s-a făcut inițial remarcată în cadrul unui reality-show britanic, „Ex on the beach”.

Florin și Naomi s-au logodit în decembrie 2020, după doar câteva luni de relație. „M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. Sunt logodit de pe data de 30 decembrie a anului trecut”, a declarat Florin Ristei în podcastul HappyFish TV. Fotografii cu inelul de logodnă al modelului găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter