Imaginea cu care Florin Ristei a pus stop zvonurilor privind despărțirea de Naomi Hedman

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 martie 2023, 11:55

Florin Ristei pare să fie mai fericit ca oricând. După ce s-a zvonit că lucrurile nu merg deloc bine între el și logodnica sa, Naomi Hedman și chiar că cei doi s-ar fi despărțit, artistul a postat o imagine cu care a pus capăt oricărei speculații.

Încă de la începutul acestui an presa a scris despre o posibilă despărțire între Florin Ristei și modelul Naomi Hedman. Iar acestea au fost alimentate și de faptul că cei doi nu s-au mai afișat împreună și nici nu au mai postat vreo fotografie pe rețelele de socializare.

Florin Ristei, vacanță de vis cu Naomi Hedman

După ce s-a vorbit despre o posibilă despărțire, s-a scris despre faptul că Hedman ar fi însărcinată. ȘI așa din cauza faptului că Ristei a postat pe Instagram o imagine cu o ecografie. După ce a primit o mulțime de mesaje cu felicitări, acesta a decis să elucideze misterul și să explice că era vorba de fapt de niște analize pe care și le-a făcut și în niciun caz nu urmează să devină tată.

Citește și: Imaginile publicate de Naomi Hedman, după ce s-a scris că s-a despărțit de Florin Ristei / VIDEO

Acum, Florin Ristei a postat, după mult timp, o fotografie în care apare alături de logodnica sa. Cei doi se află în vacanță în Miami, Florida și par să se distreze de minune.

Cu ochelarii de soare pe ochi și cu zâmbetele de rigoare, cei doi și-au făcut un selfie, arătând că relația lor rezistă și, în pofida a ceea ce s-a spus, ei își continuă povestea de iubire.

Florin Ristei și Naomi Hedman au ales să se iubească departe de ochii curioșilor, astfel că sunt destul de discreți cu tot ceea ce ține de viața lor personală.

Citește și: Florin Ristei, după ce s-a spus că Naomi Hedman ar fi însărcinată: „Sunt sănătos. Vă mulțumesc pentru urări!”

După ce a postat imaginea cu logodnica sa la Miami, comentariile admiratorilor lor au început să curgă pe Instagram.

„Bine că v-ați împăcat”, a scris o persoană, iar un alt internaut a răspuns: „Erau despărțiți?”.

„Sunteți minunați împreună. Să fiți fericiți!”, „Cuplul meu favorit”, „Sunteți minunați, oameni frumoși”, sunt doar câteva din mesajele pe care internauții le-au lăsat la fotografia lui Ristei.

Naomi Hedman îl vrea pe Bruno Mars la nuntă

Artistul și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile de filmarte ale emisiunii X Factor. Deși a plăcut-o de când a văzut-o, cei doi au așteptat până la finalul competiției pentru a forma un cuplu.

În anul 2021, Ristei și Hedman s-au logodit în secret și în continuare preferă să nu își expună prea mult relația.

Citește și: Naomi Hedman a izbucnit în plâns la Bacău. De ce clacat logodnica lui Florin Ristei

Citește și: Florin Ristei a rămas fără cont de TikTok: „Mi-a schimbat numărul de telefon, mi-a schimbat adresa de confirmare” / Video

În podcastul lui Gojira, Florin Ristei a dezvăluit că logodnica sa o place foarte mult pe Loredana Groza și că și-ar dori ca la nunta lor să cânte îndrăgita artistă. Dar nu numai ea. Naomi Hedman visează ca în ziua ei cea mare să îi cânte și Bruno Mars.

„O iubește pe Loredana, am zis că Lori cântă în deschidere la Bruno, cântă Bruno după. În câțiva ani mă împrietenesc cu el și îl aduc.(…) Da, m-am logodit. N-a știut nimeni, doar câțiva prieteni. Fratele meu nici nu cred că știe”, a mărturisit Ristei după ce s-a logodit, în podcastul „Aproximativ Discuții”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginea postată de Florin Ristei cu Naomi Hedman

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter