Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor România

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 decembrie 2021, 13:42

Joi, 23 decembrie, a avut loc marea finală X Factor 2021, la Antena 1. Ediția a fost presărată cu o mulțime de surprize pentru publicul telespectator, printre care s-au numărat duete cu mentorii, momemntele deosebite ale finaliștilor și aparițiile de senzație ale invitaților speciali – Lora, trupa Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni.

Marele câștigător al ediției cu numărul zece și al premiului de 50,000 de euro a fost desemnat italianul Nick Casciaro, reprezentantul echipei Loredanei.

Iată care au fost participanții la finala X Factor 10:

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor România

Jomajii – finaliștii Deliei

Anul acesta, Delia a antrenat grupurile și a ajuns în etapa Duelurilor cu trupele The Jazzy Jo Experiance și Omajii. Delia a marcat o premieră în acest show, combinând cele două trupe într-un singur grup finalist intitulat Jomajii.

Citeşte şi: Billie Eilish: „Pornografia mi-a distrus creierul” – UNICEF trage un semnal de alarmă

Citeşte şi: Devin Ratray, faimosul “Buzz” din “Singur Acasă”, arestat pentru violență domestică

Citeşte şi: Devin Ratray, faimosul “Buzz” din “Singur Acasă”, arestat pentru violență domestică

Citeşte şi: Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Andrei Duțu – finalistul lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a antrenat băieți cu vârste cuprinse sub 24 de ani, iar după etapa Duelurilor l-a ales pentru marea finală pe Andrei Duțu. Andrei Duțu și-a câștigat locul în finală după interpretarea piesei “Little bit of love”.

„E o piesă care trebuie transformată ca să o cânți live. El a adaptat-o”, a spus Ștefan, după momentul muzical al elevului său.

Nick Casciaro, finalistul Loredanei Groza

Loredana s-a ocupat sezonul acesta de concurenți de peste 24 de ani. Îndrăgita artistă s-a prezentat în etapa Duelurilor cu Ștefan J. Doyle și cu Nick Casciaro. Nick Casciaro și-a câștigat locul în finala X Factor după interpretarea peisei “Hallelujah”, cu care a impresionat publicul și jurații.

„Doamne, cât de bine a cântat! Mi s-ar părea greșit să nu meargă mai departe. E fabulos!”, a declarat Deliam după mpmentul lui Nick.

Brysns Holingher, finalista lui Florin Ristei

Ristei a fost mentorul concurentelor de sex feminin de sub 24 de ani. Așa a ajuns să se prezinte în Dueluri cu Bryana Holingher și Betty Iordăchescu

Bryana Holingher a fost prima care a susținut momentul solo și tot ea a ajuns și în finală. Tânăra a cântat piesa „Ain’t No Other Man” și și-a convind mentorul cu umitoarele calități vocale pe care le deține.

„Mare curaj ai să te arunci pe o piesă de genul asta, pe care ai adus-o până la capăt. Îmi place de Christina Aguilera și îmi place de tine”, a spus Ștefan Bănică.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter