Prezentatoarea Prima TV Livia Graur a divorțat în secret

De Unica.ro, pe

Livia Graur și soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, au divorțat după mai bine de 13 ani de căsnicie. Fostul cuplu a semnat actele de divorț la notar. Despărțirea a fost amiabilă, fosta pereche rămânând în relații bune pentru binele fiicei lor, Renata.

Prezentatoarea Prima TV Livia Graur a divorțat în secret

Știrista Prima TV a încetat să-și mai poarte verigheta iar atât ea, cât și Ștefan au șters din mediul online toate fotografiile în care apăreau împreună.

Livia și Ștefan s-au cunoscut liceu, pe când prezentatoarea era în clasa a IX-a, iar Ștefan trecea în a XI-a. S-au căsătorit în 2009, iar în 2015, când au aniversat 6 ani de mariaj, și-au reînnoit jurămintele. Livia și Ștefan au format un cuplu timp de mai bine de 20 de ani.

„Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că totuși avem un copil de crescut!”, a declarat Livia Graur, pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorț: „Se încearcă voit discreditarea mea”

Citește și: Cum a gestionat Sore despărțirea de tatăl fiicei sale, Mircea Julean

Citește și: Andrei Ștefănescu, momente tandre cu noua iubită, în mediul online

Prezentatoarea Focus Prima TV are o poveste de viață impresionantă. Deși s-a născut în București, Livia a copilărit în Franța, la Paris, datorită tatălui ei, care lucrează chiar și acum acolo.

„Ne vedeam o dată pe an (n.red.: înainte de pandemie). Mergeam noi sau venea el. Eu am crescut mai degrabă fără el. Am continuat să ne vedem suficient de des până în pandemie. E ciudat să-ți vezi tatăl după 3 ani, mai ales că noi nu prea comunicăm pe Internet, nu facem video-call-uri. Renata a fost și mai emoționată (n.red.: când s-au revăzut în Paris)”, a declarat Livia Graur recent, în emisiunea „Exclusiv VIP”.

Prezentatoarea a făcut clasa I la Paris, ulterior revenind în România. Jurnalista s-a reîntors în Franța după ce a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul SNSPA. Livia s-a specializat un an în cadrul Universității Nanterre din Paris. Lucrează în televiziune de 14 ani, iar în prezent găzduiește jurnalul Focus de la ora 14:00.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter