Poze din culisele emisiunii Teo Show

De Viva.ro, pe

Una dintre cele mai aşteptate emisiuni ale grilei de toamnă şi cea mai aşteptată revenire pe micul ecran, Teo Show, a debutat cu o audienţă impresionantă la Kanal D. Revista VIVA! a trăit emoţiile şi atmosfera din platoul primei ediţii.
E agitaţie mare într-unul dintre studiourile Kanal D, aflat în spatele pavilionului Romexpo. Câteva zeci de oameni fac ultimele pregătiri pentru prima ediţie a emisiunii Teo Show. Emoţiile sunt cu atât mai mari cu cât această primă ediţie echiva­lează cu întoarcerea vedetei pe micul ecran.
Sunt avertizată de cei din spatele camerelor că Teo e foarte emoţionată şi, uitându-mă la ea, îmi dau seama că au dreptate. Clipeşte des şi se mută de pe un picior pe altul, apoi merge în back-stage şi îşi repetă intrarea, anunţându-i pe operatorii de la camere în ce loc se va opri. În timp ce primeşte ultimele retuşuri la machiaj, Teo întreabă câte minute mai are. Aud vocea unei femei care anunţă: „4 minute! Hai, baftă!“. În studio agitaţia se transformă treptat într-o linişte apăsătoare. „3 minute!“, strigă aceeaşi voce. La un moment dat, aud numai sunetul scos de aparatul de aer condiţionat şi, imediat, vocea: „1 minut! Hai, să ne concentrăm!“.
Vezi continuarea şi mai multe poze pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter