Ovidiu Lipan Țăndărică, bunic pentru a doua oară: „E o chestie care mi se pare o ciudățenie!”

De Unica.ro, pe

Ovidiu Lipan Țăndărică va fi bunic a doua oară. Artistul mai are un nepoțel în vârstă de doi ani. Acesta a vorbit despre statutul de bunic, dar și despre relația cu fiul lui, Alexander.

Ovidiu Lipan Țăndărică, în vârstă de 69 de ani, se pregătește să devină din nou bunic. Fiul lui, Alexander, care mai are un băiețel de doi ani, așteaptă cel de-al doilea copil. Într-un interviu pentru Fanatik, artistul a vorbit despre statutul de bunic, dar și despre bucuria că familia lui se mărește.

Ovidiu Lipan Țăndărică, bunic pentru a doua oară: „E o chestie care mi se pare o ciudățenie!”

Asta cu bunic e o chestie care mi se pare o ciudățenie! Eu încă îmi trăiesc libertatea asta adolescentină și să fii și bunic e un lucru foarte plăcut, e ceva foarte interesant.

Sentimentul ăsta de a ne înmulți și de a fi o familie mare cred că-l are fiecare. Eu am fost singur la părinți și de-asta mă bucur enorm că am un nepoțel și mai vine unul acum. Lucrurile decurg, au cursul vieții. Fiecare cu viața lui. Eu încerc să ajut cât se poate de mult și să fiu aproape de ei, a mărturisit maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică.

Artistul a devenit bunic pentru prima oară în 2020, când s-a născut Ionatan. Din cauza pandemiei de COVID-19, acesta nu și-a văzut nepotul decât online.

Sunt tare fericit! Ionatan seamănă cu ambii părinţi, are nişte ochi albaştri azurii şi este tare cuminte. Pot să zic, deocamdată, că nu îmi moşteneşte talentul vocal, pentru că nu plânge! E liniştit, zâmbeşte, spunea muzicianul atunci.

Citește și: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept pacient la Urgențe, după mai multe reclamații. Cum l-a tratat personalul medical

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Ovidiu Lipan Țăndărică a vorbit despre relația cu fiul său, Alexander

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit cu o jurnalistă din Germania. Cei doi s-au separat când artistul a decis să se întoarcă în România. Băiatul lor, Alexander, a rămas alături de mama lui.

Am vrut cu tot dinadinsul să mă întorc în România și mama lui Alexander, fiind profesoară de germană teologie, legată de limba germană, n-ar fi avut ce să facă în România. Am rămas în relații foarte bune și cu Alexander, și cu mama lui. (…)

Despre fiul său, artistul are numai cuvinte de laudă. Tânărul, absolvent al Conservatorului din Olanda, este vorbitor de limba germană, engleză, franceză și olandeză, dar se străduiește să învețe și limba româna.

Alexander are concerte, el a terminat Academia de Muzică în Olanda și are proiectele lui personale, compune muzică… (…) E un băiat foarte frumos! El e reușit! Și talentat! L-am invitat la niște concerte aici în țară, a fost cu mine de puști, când avea 13 ani l-am luat la un concert, cânta la chitară deja, la 16 ani, la 18 ani, la diferite evenimente pe care le-am avut în România, l-am invitat și am cântat pe aceeași scenă. E o plăcere deosebită, e un lucru minunat să simți chestia asta, a mărturisit Ovidiu Lipan Țăndărică.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter