Otilia Bilionera, probleme de sănătate după „Survivor România” 2022

De Unica.ro, pe

Otilia Bilionera (29 de ani) a fost descalificată de la „Survivor România” 2022 din cauza mai multor probleme de sănătate. Solista a plecat în Republica Dominicană cu o afecțiune care s-a agravat. Deși urma un tratament cu antibiotice, din cauza condițiilor nefavorabile, lipsa hranei, efortul fizic, ploaia, frigul, etc., problemele de sănătate ale artistei s-au agravat.

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după „Survivor România” 2022

„Mă așteptam oricum (n.red.: să fie eliminată). Știam ce am pățit și ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată, cuvintele cred că sunt de prisos acum. Într-un fel, sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez. M-am gândit, cât timp am stat aici, doar la momentul în care o să pot mânca tot ce vreau. Din păcate, pentru mine urmează câteva luni de regim alimentar”, a spus Otilia Bilionera, după eliminare.

„Infecția urinară și inflamația la ovare, pe care le-am făcut fix înainte de competiție, nu au cedat deloc. Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac. Medicul a intervenit de urgență și mi-a dat un tratament care să îmi amelioreze durerile și să oprească sângerarea. (…) În afară de infecția urinară cu care, practic, am plecat în competiție, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol și cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopții”, a explicat Otilia, pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Robert Niță, probleme de sănătate după participarea la „Survivor România”: „Deja am suferit o intervenție chirurgicală”

Ce salariu are un cameraman de la „Survivor România”

Survivor România 2022. Alex Delea, tachinat de Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu: „Simpaticule, te dorește!”

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Emil Rengle, despre experiența Survivor România 2022: „Leșinul face parte din programul tău”

„Mă simt mai bine acum, pentru că am ajuns acasă”, a mai spus artista. Întrebată care a fost primul lucru pe care l-a făcut odată ajunsă acasă, Otilia a mai dezvăluit: „În primul rând, m-am spălat (râde). Am mâncat de regim, respectiv orez și pui fiert, și am început tratamentul”.

„Sinceră să fiu, nu aș mai participa. A fost mult mai greu decât mă așteptam. Chiar o adevărată provocare. Îmi plac provocările. Totuși nu aș mai participa la un reality show care să implice probe fizice sau înfometare, cel puțin nu acum. Aștept să mă refac complet”, a mai spus cântăreața.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter