Oana Sîrbu a spus care este secretul siluetei sale de adolescentă la 54 de ani. „Fac așa 20 de minute în fiecare zi”

De Unica.ro, pe

Oana Sîrbu a împlinit 54 de ani în mai 2022. Actrița are în continuare o siluetă suplă, recent dezvăluind câteva dintre trucurile care o ajută să se mențină în formă.

Oana Sîrbu a spus care este secretul siluetei sale de adolescentă la 54 de ani. „Fac așa 20 de minute în fiecare zi”

„Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi. Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. (…) Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”, a declarat în emisiunea „Vorbește lumea”.

„După o perioadă așa de tumult interior, cu multe griji care au trecut și prin viața mea personală, am găsit relaxare în continuare în muzică. Ascult orice gen de muzică bună… Citesc, încă încerc să descopăr lucruri noi la mine, să le scot în evidență pe cele frumoase și să le rezolv pe cele mai puțin plăcute. Îmi pun bețișoare parfumate, ard lumânări, fac băi relaxante, fac un stretching în fiecare dimineață. Am recurs la acest sport să-i zicem în ghilimele. Pun o anumită muzică care mă relaxează și fac așa 20 de minute în fiecare zi”, a completat.

„Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru”, mai spunea actrița în aprilie 2022, pentru EGO.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară împreună. Prezentatorul TV, ironic la adresa lui George Buhnici în descrierea imaginii

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, schimb dur de replici la telefon. Fiii cuplului sunt în vacanță în Spania cu familia afaceristului

Citește și: Anamaria Prodan, declarații în lacrimi despre aventurile lui Laurențiu Reghecampf: „Mințea cu seninătate”

„Mă odihnesc pe măsura necesităților trupului meu, mă dau și eu cu o cremă pe față, mai fac și puțin sport. Merg la înot, la yoga, la pilates… Însă nu fac nimic ieșit din comun. Îngrijirile mele sunt aceleași pe care le practică orice femeie de bun simț. Nu urmez o dietă strictă, nu iau nu știu ce pilule magice, nu folosesc nu știu ce creme-minune. Sigur, bine ar fi fost să fi putut mereu să fac toate lucrurile astea cu consecvența de azi…”, mai declara actrița în urmă cu ceva timp, pentru Formula AS.

În anul 2009, Oana a adoptat un băiat, Alexandru, care îi împărtășește talentul și pasiunea pentru muzică. „Face pian de mic, e foarte dedicat. Cu studiul e puțin mai complicat, mă țin de capul lui să facă până în clasa a opta, apoi o să vreau să îi propun un alt instrument, chitara, dacă o să vrea. Are ureche muzicală”, povestea actrița recent.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter