Oana Mizil face Paștele cu Marian Vanghelie. O să formeze din nou un cuplu?

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 06 aprilie 2023, 12:04

S-au separat, dar petrec Paștele împreună de dragul fiicei lor. Oana Mizil și Marian Vanghelie vor da uitării divergențele dintre ei și vor petrece momente liniște în familie, se vor bucura de bucate și de clipele cu Maria.

Cei doi au fost 11 ani împreună, dar acum locuiesc în case separate și pare că sunt mulțumiți de situația actuală. Cu toate astea, se poate întâmpla o minune.

Marian Vanghelie: „O să stau de Paște alături de Oana și de fiica noastră, Maria”

„O să stau de Paște alături de Oana și de fiica noastră, Maria. În rest alerg, am multă treabă. Acum fac afaceri și politică, am multe de făcut în perioada aceasta. Îmi doresc să îmi mai deschid, în viitorul apropiat, o companie și în Egipt. Deci, fac de toate!”, a spus Vanghelie pentru Click.ro.

Oana Mizil: „Sunt bine și sunt liniștită”

De cealaltă parte, Oana e mulțumită de drumul ales. Se simte liniștită și crede că asta contează cel mai mult.

„Am întâmpinat primăvara cu căldură. O viață nouă, o primăvară nouă… pot spune pentru mine. Despre Marian nu prea aș vreau să vorbesc. Important este că eu sunt bine cu mine și sunt liniștită. Sunt o persoană optimistă care atrage persoane pozitive în viața sa”, adaugă Oana Mizil.

Citeşte și: De ce s-au despărțit Oana Niculescu-Mizil și Marian Vanghelie. Ce se întâmplă cu fiica lor: „O iubește foarte mult pe Maria

Citeşte și: Oana Mizil, adevărul despre incidentul dintre ea și Marian Vanghelie: „Scrie și în documentele de ieșire din spital

„I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările”

După despărțire, frumoasa brunetă susținea că îi va fi aproape bărbatului pe care îl iubește și care, de la o vreme, a uitat să mai râdă.

„Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult prin ceea ce trece. E o perioadă grea din viața lui. Îi sunt alături, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările. El este oricum un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă cred și am speranța că vine o minune peste el și peste noi și că va fi alături de noi, acasă și să formăm, din nou, o familie”, mărturisea Oana, la sfârșitul anului trecut, la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Oana Mizil a slăbit spectaculos

Și-a schimbat viața, dar și look-ul. Vedeta a reușit să dea jos, în câteva luni, 24 de kilograme. Oana Mizil a obținut acest rezultat după ce a mers la nutriționist.

„Am slăbit frumos, natural, 24 de kilograme în 4-5 luni. Am ajuns la 53 de kilograme. Mă simt foarte bine, mai ales că s-a dus toată grăsimea viscerală de pe organe și aici a contat foarte mult, asta pentru că începusem să am oscilații de tensiune, nu mă simțeam bine, mergeam spre un diabet”, a dezvăluit Oana Mizil, la Antena Stars.

„Nu puteam să mai dau jos deloc, țineam dietă, făceam și sport. Chiar nu puteam. Eu întotdeaua am mâncat sănătos, așa îmi cresc și copilul. M-am dus la un medic nutriționist. Împreună am reușit să stabilim acest tratament cu injecții”, a mai spus Oana Mizil.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter