O nouă nuntă regală se apropie! Gabriella Windsor se mărită cu fostul iubit al Pippei Middleton

De Oana Savin, pe
O nouă nuntă regală este pusă la cale. Palatul Buckingham a anunțat, miercuri, că Lady Gabriella Windsor s-a logodit cu Thomas Kingston, fostul iubit al Pippei Middleton.

Se pare că Kingston a cerut-o de soție pe Gabriella luna trecută, pe insula Sark, în aropiere de coasta Franței, iar ziua cea mare va avea loc în primăvara anului 2019, potrivit People.

Gabrille, a cunoscută de prieteni și familie sub numele de Ella, nu este la fel de cunoscută ca alți membri ai familiei regale. Ea este fiica unui verișor de-al reginei Elisabeta a II-a, Prințul Michael de Kent.

Citește și: Revistă amendată cu 45.000 de euro după ce a publicat fotografii cu Kate Middleton topless

Tânăra în vârstă de 37 de ani este, în acest moment, a 51-a în linia de succesiune la tron, după tatăl său, fratele ei mai mare, lordul Frederik Windsor și cele două nepoate, Maud și Isabella Windsor.

Încă d emică, lady Gabriella a fost una din fețele văzute cu regularitate la balconul Palatului Buckingham la Trooping the Colour, parada anuală ce celebrează ziua de naștere a reginei.

Kingston, care lucrează în domeniul investițiilor, are o legătură mai veche cu familia regală, dinainte de relația sa de trei ani cu Gabriella. El a fost iubitul Pippei Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Citește și: Casa Regală nu va participa la nunta lui Nicolae Medforth Mills

Deși relația celor doi s-a încheiat în anul 2011, Pippa și Kingston au rămas prieteni. Mai mult, Kingston și Gabriella au participat la nunta Pippei, care s-a căsătorit în mai 2017.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter