Iulia Albu și iubitul ei, concurenți în noul sezon al emisiunii America Express. Ce nume au mai fost vehiculate

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:35

Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru, vor forma echipă și pe micile ecrane. Cei doi vor face parte celebritățile care vor pleca în aventura vieții lor, în noul sezon al emisiunii America Express.

Dacă până acum a preferat să își țină partenerul departe de ochii lumii, se pare că Iulia Albu este pregătită să se afișeze cu el și nu oricum, ci în una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1, anunță TV Mania. Cei doi vor trăi cu un euro pe zi, își vor căuta cazare și vor face autostopul, în încercarea de a ajunge în marea finală America Express 2024.

Iulia Albu și Mihai Alexandru, concurenți la America Express

De când a divorțat de Mihai Albu, stilista a ales să își țină relațiile departe de luminile reflectoarelor. Dar, relația ei cu Mihai Alexandru pare să fie atât de serioasă, încât a ales să facă echipă cu el în unul dintre cele mai solicitante show-uri de televiziune din România: America Express.

Potrivit TV Mania, Iulia Albu și iubitul ei sunt pregătiți să plece în America de Sud alături de celelalte opt echipe ale celui de al șaselea sezon al acestei emisiuni.

Stilista nu este o străină a acestui format. Ea a mai mers în Asia Express, în anul 2021, dar în calitate de invitat și nu de concurent.

Însoțită de găină sa, Iulia i-a jurizat atunci pe concurenți în cadrul unei probe de modă și a făcut apoi, ordinea în care echipele au pornit în cursă. Mai mult, ea i-a însoțit pe parcursul unei etape pe Eliza și Cosmin Natanticu.

Citește și: De ce nu-și vopsește Iulia Albu părul. „Nu am făcut-o niciodată! Știu, pare greu de crezut…”

Se pare că experiența i-a plăcut atât de mult crtiticului de modă, încât a decis să o repete, dar cu tot ceea ce implică America Express. Și alături de iubitul ei, Mihai Alexandru.

Până acum, s-a mai aflat că și Alexia Eram, împreună cu fratele ei, Aris, vor face echipă în cel mai nou sezon al emisiunii ce se va filma tot în America Latină.

Citește și: Iulia Albu are un nou animal de companie. Primele imagini cu Jobel

Cine este Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu

Mihai Alexandru a intrat în atenția publicului datorită relației pe care o are cu Iulia Albu. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și, potrivit criticului de modă, acesta se înțelege foarte bine și cu fiica ei, Mikaela.

Potrivit Ego.ro, bărbatul lucrează în marketing și publicitate și își clădise o viață la Londra. A decis, însă, să revină în România datorită celebrei sale iubite, care nu se putea muta cu fiica ei în Marea Britanie, întrucât Mihai Albu nu i-ar fi dat acordul.

Citește și: Iulia Albu, confundată cu fiica ei când s-a afișat nefardată. Cum arată vedeta fără strop de machiaj

Citește și: De ce nu se grăbește Iulia Albu să se căsătorească. Criticul de modă și iubitul ei, Mike, sunt împreună de șase ani

Deși sunt împreună de mai mult timp, Iulia Albu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că nu și-au făcut planuri de nuntă.

„Vom vedea dacă și când mă căsătoresc. Ca să nu fi făcut total degeaba 4 ani de Drept, să-mi fi dat și definitivatul și baroul, pot să zic doar atât: Quod erat demonstrandum (nr. ceea ce era de demonstrat)”, a afirmat Iulia pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Iulia Albu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter