Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Mi-a oferit un viitor minunat”

De Oana Savin, pe

Anamaria Prodan și-a refăcut viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că este mai fericită ca oricând, mai ales că și copiii ei o susțin în această relație.

Prezentă la lansarea filmului „Haita în acțiune”, aceasta a vorbit despre bărbatul care a adus liniștea în viața ei.

Anamaria Prodan iubește din nou, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

După ce a fost înșelată și părăsită de Laurențiu Reghecampf, soarele a ieșit din nou pe strada Anamariei Prodan. Impresara în vârstă de 50 de ani zâmbește din nou, fiind încântată de noul bărbat din viața ei.

„Mă simt foarte bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru tot ce mi-a dat. Acum mă concentrez pe viața mea, pe copiii mei, pe afacerile mele și toate se aliniază așa. Toate planetele s-au aliniat pentru mine și familia mea. Pe plan sentimental, radiez. Sunt fericită. Pacea s-a instalat”, a afirmat Anamaria Prodan pentru Wowbiz.

De asemenea, impresara a precizat că toți copiii ei o susțin în acestă relație, mai ales că o văd cât este de fericită și liniștită.

Citește și: Sarah Dumitrescu și relația cu Anamaria Prodan, după divorțul de Reghecampf: „Nu mai există în viața mea!”

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă”, a povestit Anamaria Prodan.

Impresara a dezvăluit că iubitul ei se înțelege foarte bine cu copiii ei și că acest bărbat a reușit să o facă să creadă din nou în iubire.

„Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, lovitură nouă pentru Laurențiu Reghecampf. Anunțul impresarei la nicio lună de la pronunțarea divorțului

Impersara a slăbit în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf

Un divorț este un eveniment stresant în viața oricărei persoane. Și dacă ne gândim că Anamaria Prodan a trecut printr-un divorț cu scandal, atunci este de înțeles că aceasta a slăbit câteva kilograme în toată această perioadă.

Dar, spune femeia de afaceri, nu o deranjează deloc noua greutate, din contră, speră să reușească să rămână așa.

Citește și: Anamaria Prodan, petrecere spectaculoasă la împlinirea vârstei de 50 de ani. Cine a stat lipit de ea pe tot parcursul evenimentului

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. Uite ce face divorțul din om! M-am consumat, dar bine că a trecut acum”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Acum că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, impresara își dorește să încheie orice neînțelegere pe care o mai are cu fostul ei soț.

Citește și: Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost finalizat. Cât trebuie să plătească antrenorul pensie alimentară

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?”, a explicat Anamaria Prodan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anamaria Prodan

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter