Cine este Horațiu Nicolau, iubitul cântăreței Lidia Buble. Între ei este o diferență de vârstă de 30 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 14:05

Cine este Horațiu Nicolau, iubitul cântăreței Lidia Buble? Artista pare mai fericită ca oricând. Are succes pe plan profesional, iar în viața personală pare că și-a găsit echilibrul, alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau.

Deși între ei este o diferență de vârstă de 30 de ani, Lidia Buble și Horațiu Nicolau știu că vârsta este doar un număr și că alte lucruri sunt cele care contează cu adevărat într-o relație.

Cine este Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble

Lidia Buble este persoană discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, alegând să nu se afișeze și nici să dea declarații cu privire la relațiile ei. Deși nu își dorește să se afle în lumina reflectoarelor, este imposibil să le țină secrete, mai ales că este o artistă cunoscută și iubită de mulți români.

Horațiu Nicolau și celebra cântăreață formează un cuplu încă de anul trecut, iar cei doi s-au mutat deja împreună, conform informațiilor apărute în presă. Nu se ascund, însă preferă să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Zilele trecute, au apărut în presă primele imagini cu Lidia Buble și iubitul ei împreună, cei doi ținându-se de mână și sărutându-se, astfel că fanii artistei au început să se întrebe cine este cel care a reușit să o cucerească.

Citește și: Lidia Buble și-ar fi dorit să aibă o altă meserie: „Am niște talente ascunse”

Horațiu Nicolau este un om de afaceri de succes. Are 60 de ani și a deținut postul de televiziune Telesport, trustul de presă Realitatea și mai are alte câteva afaceri de care se ocupă în paralel.

De asemenea, iubitul Lidiei Buble deține Twelp, o aplicație ce le oferă șoferilor asistență în momentul în care întâmpină diferite probleme.

Citește și: Lidia Buble, despre repetatele jigniri la adresa nasului ei: „Sunt foarte mândră de ceea ce sunt. Nu am complexe!”

Potrivit Fanatik, Horațiu Nicolau deține un apartament la Monte Carlo și alte câteva proprietăți în București.

Omul de afaceri este divorțat și este cunoscut pentru faptul că la botezul fiicei sale a cântat nimeni alta decât Madonna.

Lidia Buble își dorește să se căsătorească și să aibă copii

Lidia Buble a povestit, în urmă cu ceva timp, că își dorește să se căsătoarească și să aibă trei copii, însă nu știe când se vor întâmpla toate acestea.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a afirmat artista în podcastul lui Mihai și Elwira Petre.

Citește și: Lidia Buble, după ce a primit mesaje răutăciose din cauza aspectului fizic: „Frumusețea vine din interior”. Cum arăta în copilărie / Video

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a decis să își țină la distanță de luminile reflectoarelor poveștile de iubire.

Citește și: Drama neștiută din copilăria cântăreței Lidia Buble: „În momentul ăla, știam că mi-am omorât sora”

În trecut, ea a mai avut o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, însă cei doi s-au despărțit după doar câteva luni.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită”, a declarat Lidia Buble recent, într-un interviu acordat Fanatik.

Nici artista și nici Horațiu Nicolau nu au confirmat până acum dacă fomează sau nu un cuplu, însă au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. Vezi pe spynews mai multe imagini cu cei doi!

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau

Sursă foto: Instagram, SpyNews

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter