Raluka a recunoscut! Se iubește cu un bărbat cu 20 de ani mai mare: „Nu-i ușor cu mine” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 29 martie 2023, 12:31

Raluka a recunoscut: are o relație cu un bărbat mult mai mare ca ea, mai exact cu 20 de ani mai în vârstă. Artista a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni radio.

Invitată la matinalul „What the Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan” de la Pro FM, împreună cu Connect-R, artista a vorbit pentru prima dată despre relația în care se află în prezent.

Raluka are o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai mare

După ce au început să vorbească despre relațiile cu diferențe mari de vârstă, Raluka (33 ani) a mărturisit că ea iubește în prezent un bărbat mult mai mare ca ea.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă”, a afirmat cântăreața.

Citește și: Raluka, nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală: „M-am dus foarte deschisă la operație”

Întrebată de Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o între-o relație, Raluka a răspuns: „20”.

„Și a funcționat?”, a fost curios să afle realizatorul de radio.

Citește și: Dramele care le-au marcat viețile lui Dinu și Deea Maxer: „Nici în momentul de față nu știm ce s-a întâmplat”

„Funcționează în continuare”, a răspuns artista.

Cine este iubitul artistei

Deși până acum nu a vorbit despre relația pe care o are în prezent, s-a zvonit că artista se iubește cu un bărbat bogat, evreu, divorțat și care are patru copii.

Potrivit Cancan, norocosul care i-a cucerit inima Ralukăi s-ar numi Guy Kouris și ar deține un resort de lux în Mexic.

Citește și: Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

Citește și: Connect-R, atingeri fierbinți cu Raluka: „Nu am devenit vreun pustnic budist. Mă bucur de viață”

Pe de altă parte, artista alege să își trăiască povestea de iubire departe de ochii presei și a celorlalți, astfel că nu postează niciodată imagini pe rețelele de socializare în care să apară alături de iubitul ei.

Se pare că bărbatul i-a propus Ralukăi, pe numele ei adevărat Alexandra Raluca Nistor, să se mute definitiv în Mexic, alături de el.

În prezent, Raluka se bucură de un nou succes profesional, după ce a lansat, împreună cu Connect-R piesa „Lasă-mă să te…”. Această piesă este deja difuzată pe toate posturile de radio, lansat în urmă cu câteva ore, deja are peste 11.000 de vizualizări.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Raluka

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter