O nouă echipă de vedete se alătură show-ului Fort Boyard

De Unica.ro, pe
Fort Boyard, show-ul pe care toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură în această toamnă, va aduce în fața publicului un număr impresionant de vedete autohtone. Apreciată de foarte mulți pentru adrenalină și suspans, emisiunea este o adevărată provocare - concurenții trebuie să treacă printr-o serie de probe dificile, trebuie să reziste tensiunilor, presiunii și să facă față emoțiilor puternice.

După ce am aflat încă din primăvara acestui an că Pro TV a preluat acest format și urmează să realizeze show-ul cu vedete românești, iar primul concurent anunțat la Fort Boyard a fost Mihaela Rădulescu, mai târziu a ieșit la iveală și faptul că actorii Octavian Strunilă și Paul Ipate vor fi prezentatorii emisiunii.

Așa cum era de așteptat, show-ul va fi filmat integral în locația originală Fort Boyard din Franța, mai exact în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, unde se află celebrul fort din secolul XIX.

Dacă până azi cunoșteam componența primelor trei echipe anunțate la Fort Boyard, iată că azi au fost anunțate și vedetele din echipa cu numărul 4!

Ce vedete formează echipa cu numărul 4 la Fort Boyard

Ruby, Roxana Ionescu, Cătălin Moroșanu, Vasile Calofir și Sonny Flame sunt vedetele din cea de-a patra echipă, care au spus un „DA” răspicat atunci când li s-a propus să participe la prima ediție Fort Boyard, varianta românească.

Ruby, Roxana Ionescu, Vasile Calofir, Catalin Morosanu si Sonny Flame la Fort Boyard

Dacă Roxana Ionescu și Vasile Calofir au trecut deja prin examenul psihic și fizic pe care l-a presupus Ferma Vedetelor, Ruby și Cătălin Moroșanu au rezistat până la final în condițiile din junglă, în 2015. Sonny Flame este cel mai avantajat deoarece are în echipa lui oameni cu experiență, care și-au demonstrat curajul și determinarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter