Nuami Dinescu este mama lui George Baltă în filmul “Mai departe”: “A fost cel mai greu rol din viața mea”/ Exclusiv

Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 12:46

Actrița Nuami Dinescu reușește de fiecare dată să facă roluri memorabile, indiferent că vorbim de teatru sau de film. Actrița a filmat în vară pentru pelicula despre viața rugbistului George Baltă, care s-a schimbat radical după accidentul din 2006 din timpul unui meci. Pelicula este despre curaj și speranță, iar trăirile experimentate pe platourile de filmare au fost la cote maxime pentru Nuami Dinescu.

Nuami Dinescu este freelancer de 13 ani și face din pasiune această meserie. Filmările pentru “Mai departe” au prins-o la treabă cu o zi înainte de aniversarea ei (n.r. 13 septembrie) așa că echipa a emoționat-o cu primirea pe care i-a făcut-o.

Nuami Dinescu, dezvăluiri despre filmul „Mai departe”: „O lecție despre curaj și despre speranță”

“Am primit de la ei o felicitare scrisă de mână și flori și cadouri, am primit o icoană foarte frumoasă și niște vin spectaculos, dar m-a impresionat foarte tare felicitarea pe care mi-au scris-o: ‘Îți mulțumim că ai apărut în viața noastră!’ “, a spus Nuami Dinescu, pentru Unica.ro.

Nuami Dinescu este genul de actriță care își ia rolul în serios, indiferent că este vorba de un personaj secundar sau unul principal. Încărcătura emoțională a fost mare la filmul biografic despre rugbistul George Baltă, pentru că protagonistul a fost chiar sportivul.

“Este un băiat foarte frumos și foarte deștept care a avut un accident în 2006, rugbist de performanță, în timpul meciului a căzut echipa de rugby peste el, a rămas pe teren, practic când l-au dus la spital i se mișcau doar ochii în cap și toată perioada de după este munca lui ca să se repare așa cât de cât, a familiei lui.

Filmul este despre George înainte și după accident, dar este o poveste extrem de emoționantă și de caldă, pentru că George este cel mai frumos și cel mai deștept și cel mai blând, omul cu cel mai mare umor pe care-l știu în ultima vreme, iar regizor este Tedy Necula, toată lumea de acolo era trup și suflet pentru filmul acesta”, a declarat, pentru Unica.ro, Nuami Dinescu.

Despre ce este filmul motivațional „Mai departe”

“Mai departe” este un film inspirațional, care va intra pe marele ecran anul viitor. Viața lui George Baltă s-a schimbat radical în urma accidentului suferit în 2006 pe terenul de rugby, în urma căruia a rămas paralizat de la piept în jos. A devenit activist pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, este speaker motivațional și maratonist. A fost o provocare imensă să își joace propriul rol, scena de la terapie intensivă fiind foarte grea. Practic a retrăit cele mai grele momente din viața lui. Nuami Dinescu i-a fost alături și din punct de vedere emoțional, nu doar fizic.

Citește și: Nuami Dinescu, adevărul despre relația cu Teo Trandafir. De ce nu-și mai vorbesc de ani de zile

Actrița este o femeie puternică și indiferent de necazurile de care s-a lovit de-a lungul vieții, Nuami a găsit energie și forță să rămână un adevărat profesionist pe scenă sau pe platourile de filmare. Niciodată nu a lăsat la vedere o problemă personală prin care a trecut. Ce o face fericită pe Nuami Dinescu ne-a spus chiar ea. Și nu sunt bunuri materiale.

“În film sunt mama lui George. A fost cel mai greu rol din viața mea, dar eu sper ca filmul să fie exact ce ne-am dorit: o lecție despre curaj și despre speranță”, a declarat, pentru Unica.ro, Nuami Dinescu.

Ce o face fericită pe Nuami Dinescu

“În primul rând știi ce mă face fericită? Când nu se îmbolnăvește nimeni, când nu pierd pe nimeni, când oamenii din jurul meu sunt bine, mai ales după ce am trecut în ultimii 2 ani și faptul că lucrez. Am pierdut-o și pe mama, și pe un prieten foarte bun, și pe cumnatul meu, ultimii 2 ani pe plan personal au fost destul de crânceni, dar ca întotdeauna pe mine m-a salvat meseria”, a mărturisit, pentru Unica.ro, îndrăgita actriță.

Practic actoria este o adevărată terapie pentru Nuami, pentru că îi permite să se joace, să fie de fiecare dată un alt personaj. Deși statutul de freelancer îi oferă libertate, nu are program, nu are șef, există și inconveniențe, cum sunt perioadele cu mai puține proiecte profesionale. De-a lungul timpului, Nuami s-a implicat și în organizări de evenimente, fiind un bun comunicator și primind un feedback bun.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter