Alec Baldwin, primele declarații după ce a omorât-o accidental pe Halyna Hutchins: „Era prietena mea”

De Unica.ro, pe

Alec Baldwin a fost surprins de paparazzi în Vermont și a vorbit în fața camerelor de filmare, pentru prima de la cumplitul accident de pe platourile de filmare, în care prietena și colega sa, Halyna Hutchins, și-a pierdut viața.

Alec Baldwin a dat primele declarații despre Halyna Hutchins, pe care a omorât-o accidental pe platourile de filmare ale filmului „Rust”.

Nu am voie să fac niciun comentariu, pentru că este o investigație în desfăşurare. Departamentul şerifului din Santa Fe mi-a ordonat să nu răspund la nicio întrebare. Nu pot să fac asta!”

O femeie a murit. A fost prietena mea! În ziua în care am ajuns în Santa Fe pentru a începe filmările, am invitat-o la cină împreună cu Joel, regizorul. Eram o echipă foarte, foarte… scuză-mă… Am fost o echipă foarte, foarte închegată, care filma împreună un film, apoi s-a întâmplat acest eveniment oribil, a spus Alec Baldwin, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: Ce face Regina Elisabeta a II-a cu hainele după ce le poartă

Serghei Mizil, acuzații dure la adresa Oanei Mizil: „Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Cine a fost Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin

Cum s-a întâmplat incidentul în care a fost implicat Alec Baldwin

Actorul a descărcat o armă de recuzită care ar fi avut muniție reală și a rănit doi colegi. Directoarea de imagine, Halyna Hutchins, a murit, iar regizorul filmului, Joel Souza, a fost rănit, însă a fost tratat și externat din spital la scurtă vreme după incident.

Armurierul ar fi așezat trei arme de recuzită pe un cărucior, iar asistentul de regie, Dave Halls, ar fi ales una dintre ele și i-ar fi oferit-o lui Alec Baldwin spunându-i ”armă rece”, adică arma nu este încărcată.

Regizorul filmului, Joel Souza, a povestit cum s-a petrecut scena de groază.

Alec Baldwin repeta scena în care trebuia să îndrepte pistolul direct către cameră. Am auzit un șuierat ca de bici. Și apoi un zgomot tunător. Am văzut-o pe Halyna Hutchins, directorul nostru de fotografie, punându-și mâinile peste stomac, face un pas înapoi și cade la pământ. Abia atunci mi-am dat seama că și eu sângeram la umărul drept, a spus acesta.

Hanna Gutierrez-Reed, armurierul de pe platou și responsabilă de revolvere, nu ar fi fost pe platourile de filmare în acel moment. Aceasta a fost descrisă drept „fără experiență și novice” de o sursă din cadrul echipei de producție a filmului.

În anul 2019, Dave Halls a fost concediat din echipa de producție a filmului „Freedoms Path” din cauza neglijenței. „Halls a fost dat afară de pe platou imediat după focul de armă tras cu recuzita. Producția nu a început până când Dave n-a părăsit scena”, a declarat producătorul filmului.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter