Nikita, amenințată cu moartea de fostul soț

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 23:40

Mihaela Nicoleta Ispas (47 de ani), cunoscută publicului sub drept Nikita de România, a revenit în atenția tabloidelor după ce a făcut câteva declarații neașteptate legate de fostul soț, Cristian Doban. Nikita are doi copii, dintre care o fată împreună cu Cristian și spune că a primit recent diverse amenințări de moarte de la fostul concubin din cauza pensiei alimentare pe care acesta este obligat să o plătescă. Nikita s-a mutat de câțiva ani în Spania, iar acum vrea să se întoarcă pentru a rezolva problemele cu fostul soț.

Citeşte şi: Cove, după plecarea Lorei de la „Vorbește lumea”: „Toate colegele mele au rămas însărcinate”

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: „Voi face o grevă și scandal peste tot!”

Citeşte şi: Fată sau băiat? Geanina Lungu a dezvăluit sexul bebelușului

Citeşte şi: Cât costă pantofii Crocs stiletto, cel mai nou model de încălțăminte semnat în colaborare cu Balenciaga

„Când a aflat că are de dat bani pentru copil, mi-a trimis mai multe mesaje de amenințare. A afirmat că mă va omorî, ca să nu plătească nimic. Mesajele au fost trimise de pe mai multe conturi, însă rezultă clar că el este, fiindcă se referă la pensia alimentară. (…) Voi veni în România, ca să depun plângere penală împotriva lui”, a spus Nikita, pentru spynews.ro.

Nikita a mai spus că nu are prieteni și nici familie care să o ajute în momentele de cumpănă .

„Singură mi-am crescut puii, fără ca nimeni să mă ajute vreodată. Familia nu există pentru mine. După ce am câştigat la Loto, stau mai departe de lume, prietenii nu există, am doar cunoştinţe. Iubesc mult copiii, animalele, oamenii simplu, dar cel mai mult pe Dumnezeu. De când s-au născut copiii i-am crescut singură, nu i-am abandonat. Taţii lor cereau să fac avort. Eu nu am vrut. Îngeraşii mei scumpi, peste tot unde merg, oamenii îi îndrăgesc. Le-am crescut fără ajutorul nimănui, doar cu Dumnezeu în inimă”, dezvăluia Nikita, în urmă cu doi ani, pentru sursa citată mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter