Nicoleta Voicu, la un pas de tragedie în urma unui accident rutier. „A fost o cumpănă între viață și moarte”

De Unica.ro, pe

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (50 de ani) a vorbit recent despre un moment în care a fost la un pas de moarte, în urma unui accident rutier.

Nicoleta Voicu, la un pas de tragedie în urma unui accident rutier. „A fost o cumpănă între viață și moarte”

„A fost o cumpănă între viață și moarte, cu ani buni în urmă. Eram căsătorită. Voiam să merg pe ideea intuiției, despre care îmi place mie să spun că este vocea lui Dumnezeu. Eram la părinții mei, era un sfârșit de săptămână liniștit și am vrut să mergem într-o vizită. Eu am fost cea care a vrut să mergem la niște rude dintr-o localitate apropiată”, a povestit solista în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

„Deși voiam să ajung la rudele respective, ceva îmi spunea să nu plec la drum. N-am ascultat de acea voce interioară, am mobilizat familia. Eram cu fostul soț și copilul. Eram pe bancheta din spate cu copilul, fostul soț conducea. Liniște, nu era șoseaua aglomerată, nu aveam viteză, dar, din ce-mi amintesc, pentru că a fost șocul destul de mare, cred că din față venea o altă mașină, ca din senin”, a mai spus.

„Fostul soț a vrut să evite o groapă și n-avea cum să se ducă în stânga, a ales să tragă de volan dreapta. În partea dreaptă era un șanț care delimita șoseaua de câmp. Ne-am răsturnat cu mașina, am ajuns în mijlocul câmpului”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru

Nicoleta Voicu, apelată de un bărbat cu voce „ciudată”. „Mă termină psihic”

Laura Cosoi, emoții înainte de a treia naștere: „Ne apropiem de un moment culminant”

„Am avut noroc că am avut centurile de siguranță. Am avut un șoc, nu știam ce urmează, era pustiu. Dar, ca să vedeți că Dumnezeu ne-a dat încă o dată un semn că există și ne iubește, pe acel câmp erau niște săteni, chiar consăteni de-ai mei. Au văzut accidentul, au văzut mașina. Noi nu știam cum să ieșim de acolo, cu centurile puse, blocați. Au venit și ne-au tras pe geam. Nu mă gândeam decât la copil, m-am gândit să nu rămână traumatizat. Ne-au scos pe geam și au întors mașina”, a încheiat artista.

În trecut, Nicoleta Voicu a vorbit despre copilăria ei, dezvăluind că nu a crescut alături de părinții ei biologici, fiind adoptată de la vârsta de un an. Artista este mama unui fiu, Andrew Voicu, din prima căsnicie. Cântăreața și primul ei soț au divorțat din cauza violenței domestice. Ulterior, interpreta a format un cuplu cu artistul Gheorghe Turda. Fostul cuplu s-a despărțit în 2019.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter