Nicole Cherry, celebră în timp record INTERVIU EXCLUSIV VIVA.RO

De Viva.ro, pe

Până acum câteva luni, Nicole Cherry era doar o elevă de şcoală generală, cu o voce specială. Acum are o armată de fani, mulţi dintre ei celebri, o piesă care face furori şi timpul de partea ei, căci abia a intrat la liceu. Îşi doreşte să cucerească SUA, dar până una-alta, visul american i se întâmplă în România.
Prima dată când am ascultat o piesă cântată de Nicole, mi-am închipuit că este vreo nouă des-coperire a lui Jay-Z. Apoi mi-am dat seama că are un ceva ce-mi aminteşte de Amy Winehouse.
Apoi l-am auzit pe Mihai Morar la radio vorbindu-i în română şi am aflat nu doar că este de-a noastră, ci şi că are doar 14 ani. Dacă nu ai auzit de ea încă, cu siguranţă vei auzi de acum încolo, căci are un talent pe care nu-l poţi trece cu vederea.

După lansarea primului single, „Memories”, ai ajuns cunoscută ex¬trem de repede. Te-a prins celebrita¬tea pregătită, cu toate „armele” la tine? Mai ales că totul s-a întâmplat în preajma unor examene importante.

Mi-am dorit foarte mult ca „Memories” să aibă succes, însă mă aşteptam să dureze un pic mai mult. M-am înarmat cu răbdare şi putere de a merge mai departe, eram hotărâtă să îmi urmez visul până la capăt. În perioada examenelor a fost puţin mai dificil, m-am împărţit între şcoală şi studio, am avut un program foarte strict. După şcoală mergeam la studio două, trei ore, ajun¬geam acasă, mă odihneam puţin şi mă apucam de învăţat pentru examen.

Ai apărut din senin, luând cu asalt topurile. Care era viaţa ta până acum câteva luni?
Încă de la 10 ani, muzica a fost şi este centrul lumii mele. Mă pregăteam pen¬tru a deveni cândva o artistă cunos¬cută, mergeam la ore de canto, la şcoală, învăţam pentru a intra din clasa a noua la teatru, participam la diferite festivaluri de muzică.
Citeşte mai departe şi vezi restul interviului exclusiv cu Nicole Cherry pe Viva.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter