Nicolae Botgros, primele declarații la o săptămână de la moartea soției

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:58

Pe 26 iulie 2021, soția dirijorului Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru-Botgros, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani.

Interpreta de muzică populară a fost răpusă de o boală incurabilă – cancer la colon.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a dezvăluit fiul regretatei artiste și al dirijorului,  Corneliu Botgros, potrivit spynews.ro.

La o săptămână după imensa pierdere, Nicolae Botgros a făcut primele declarații legate de tragedie. Îndrăgitul dirijor de peste Prut a vorbit despre problemele grave de sănătate pe care soța sa le-a avut în ultimele luni de viață.

Citeşte şi: Șerban Huidu a jignit-o public pe Mirela Vaida. Internauții, furioși de cuvintele „Cârcotașului”

Citeşte şi: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit civil

Citeşte şi: Andreea Esca, relaxare în natură. Vedeta s-a scăldat într-un râu și a renunțat la sutien

Citeşte şi: Cristian Boureanu și logodnica sa, Laura Dincă, s-au despărțit

Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 iulie au operat-o. Peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea, fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea și care era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros, la Antena Stars.

Nicolae Botgros și Lidia Bejenearu s-au cunoscut în adolescență. Artistul spune că nu are nevoie de nimeni în aceste clipe grele prin care trece.

“Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum, pentru că așa am rămas singur și sărac, ea îmi lipsește în fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros s-a întors la soția sa, Lidia Bejenaru, după ce a înșelat-o

La jumătatea lunii iulie, în presă au apărut detalii legate de trinughiul amoros în care a fost implicat Nicolae Botgros. Artistul are un copil, în vârstă de trei ani, cu amanta lui, Anișoara Dabija (38 de ani), dar se întorsese la soția sa, Lidia, cu care era căsătorit de peste 40 de ani.

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult (n.r. – pe soția sa, Lidia). Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter