Nadine se pregătește să dea examenul de Bacalaureat la 44 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iunie 2022, 11:03

Nadine Voindrouh (44 de ani) se pregătește să susțină examenul de Bacalaureat. Celebra vedetă de televiziune a dezvăluit, de curând, că de când a început pandemia de COVID-19 s-a pus cu burta pe carte și acum este gata să dea BAC-ul chiar dacă nu mai este de mult la vârsta studenției.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Am descoperit că pot să fiu bine în orice situație atât timp cât pot să aleg să fiu stăpânul meu și nu să pun pe alții să fie stăpânii mei. La noi oamenii așteaptă guvernul să le facă viața mai ușoară. Ei cred că depinde de guvern și nu înțeleg că sunt liberi. Ca să trăim fără stres trebuie să luăm decizii. Avem nevoie de educație. M-am reîntors la școală la 40 de ani. Am reluat liceul de la clasa a noua. Eu am mai făcut odată liceul, am dat Bac-ul și am picat la o singură materie. Nu am vrut să dau examen doar la acea materie, ci am vrut să reiau liceul de la început. Eu am spus că pentru mine a fost important să îmi reiau studiile și să revin ca adult la școală. S-a râs de mine pe la toate colțurile. Am văzut în presă că râdeau și de un fotbalist. Dacă noi punem rușine pe reîntoarcerea la educație, pe acești adulți, nu e bine”, a mărturisit vedetă de televiziune, la Gândul Live.

Nadine a avut o copilărie dramatică și adolescență marcată de vicii

Acum este o femeie împlinită și fericită, dar viața prezentatoarei a fost plină de încercări.

Problemele au început pentru Nadine încă din copilărie, când a rămas fără părinți și a ajuns într-un centru de plasament. După decesul mamei sale, pe când avea doar 6 ani, Nadine a fost trimisă într-un centru de plasament, iar tatăl său a părăsit țara mutând-se definitiv în Congo. Prezentatoarea rămăsese în grija bunicii care, din păcate, nu o putea întreține. Ulterior a fost luată din centrul de plasament de o mătușă, dar viața sa s-a schimbat din rău în mai rău.

Citeşte şi: Ingredientul-minune folosit de Nadine pentru dinţi albi

Citeşte şi: Nelu Ploieșteanu avea testamentul făcut. Cui îi va lăsa averea lui

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, acuzată că și-ar fi scos coaste pentru a avea talia mică. Cum răspunde vedeta

Citeşte şi: Precum Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și-ar fi prevestit sfârșitul. Ce a spus cu puțin timp înainte să moară

„Sărăcia îmi ajunsese la os. Am avut ani de zile în care nu exista săptămână în care să nu mă duc să cer un ou sau o pâine, iar vecinii nici să nu deschidă. Nu-mi permiteam să cumpăr haine, să plătesc biletele la trenuri, pentru a merge în țară, la festivaluri, și m-am angajat. Aveam 13 ani. Am făcut curat în curțile oamenilor, adunam iarba. Pentru a face niște bani, am fost vânzătoare la metrou. Oamenii mă priveau cu dispreț fiindcă, deseori, se întâmpla să am păduchi sau râie și ei să-și ferească copiii de mine”, a mărturisit Nadine, acum doi ani, în emisiunea Iulianei Marciuc, „Destine ca-n filme“, difuzată pe TVR 2.

Nadine și-a dezvăluit și dramele care au marcat-o în perioada adolescenței și a mărturisit cu mult curaj că s-a luptat inclusiv cu viciile. „Am avut, acum nu mai am (n.r vicii). Am fumat și am băut. Mult. Mi-am dorit enorm să fiu nefumătoare, iar alcoolul să-mi producă silă. De patru ani mă bucur de acest regal. Nu mai pot bea alcool nici măcar o gură. Gândul la alcool îmi face rău de la stomac. La fel se întâmplă și în cazul fumatului. M-am reprogramat mental. M-am folosit de tot soiul de tehnici de autosugestie pentru a schimba percepția asupra fumatului și a băutului de alcool”, a dezvăluit, în urmă cu câțiva ani, pentru OK! Magazine.

Foto: Facebook

Vezi şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter