Mugur Mihăescu vrea să își aducă fiica în țară. Ce se întâmplă cu Ivona după ce a studiat la Londra

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 24 martie 2023, 12:32

S-ar putea obișnui cu toate Mugur Mihăescu, cu lucrurile care vin și pleacă, dar dorul de fiica sa nu poate fi egalat de nimic. Ivona a sudiat în Marea Britanie și a ales să își continuie viața acolo.

Acum e fericită, locuiește cu iubitul ei, părinții îi urmăresc drumul din țară, dar îi simt lipsa în fiecare zi. Mugur Mihăescu speră ca fiica sa să își reorienteze pașii către România.

Mugur Mihăescu, despre fiica lui: „Toată lumea se bate pe ea”

Ivona a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bath, o unitate de învățământ de renume în UK. Tânăra de 23 de ani lucrează acum în imobiliare. A activat la o firmă care are sediul peste Ocean, dar și aici. Actorul o vrea, însă, lângă el, acasă, chiar dacă îi râde sufletul atunci când se gândește la reușitele ei.

”Vreau să se întoarcă, și ea vrea să se întoarcă. Cine nu își dorește să fie cu copiii acasă? M-a făcut mândru că a învățat și că acolo toată lumea se bate pe ea, dar aș fi mult mai mândru dacă aș avea-o lângă mine, să se bată lumea pe ea și în România”, a spus Mugur Mihăescu la Antena Stars.

Citeşte și: Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu. „Omul e supus greșelii”

Ce a moștenit Ivona de la actor

Actorul recunoaște că și-a lăsat întodeauna fiica să își decidă destinul. „Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața. E rândul ei să își aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită”, spunea Mugur Mihăescu, cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Fostul component al grupului Vacanța mare are convingerea că Ivona îl moștenește în multe privințe. „Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca un nativ. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară”, preciza el.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire”

Actorul nu i-a pus niciodată opreliști, a lăsat-o să viseze liber.„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, mai spunea Mihăescu.

Citeşte și: Mugur Mihăescu a primit o ie veche de 80 de ani

Mugur Mihăescu ar putea urma o carieră politică

Mugur Mihăescu și-ar putea îndrepta pașii către o carieră politică. ”Dacă voi urma și o carieră politică, probabil o să umblu mult și prin țară pentru că trebuie să mă pun în slujba celor care m-au hrănit până acum”, a mai spus acesta.

Sursă foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter