Motivul pentru care Carmen de la Sălciua a împodobit deja bradul de Crăciun! Cântăreața răspunde criticilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 16:06

Cântăreața Carmen de la Sălciua nu a mai așteptat perioada sărbătorilor și a decis să își împodobească deja bradul de Crăciun. Vedeta s-a lăudat cu decorațiunile ei pe internet, acolo unde a stârnit un val de critici din partea oamenilor.

Într-o postare pe Instagram, Carmen de la Sălciua le arăta fanilor săi cum s-a pregătit deja pentru sărbătorile de iarnă. Cântăreața a postat o fotografie din casa ei, în care apare bradul împodobit, însoțită de descrierea „Post binecuvântat tuturor!❄️Vă place brăduțul meu ? 🎄❄️”.

Carmen de la Sălciua, criticată după ce a postat o fotografie cu bradul împodobit

Deși mulți dintre oameni au apreciat și lăudat munca artistei, au existat și voci care au criticat-o pentru că a decis să fure startul sărbătorilor de iarnă.

„Deja ai îmbodobit bradul”, „Suntem încă în noiembrie”, „Foarte frumos, dar nu-i prea devreme? Eu dacă îl fac acum, până la Crăciun mă plictisesc de el și il demontez”, „Nici Crăciunul nu mai e ce a fost! Păcat”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de oameni la postarea lui Carmen.

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a măritat cu Marian Corcheș în secret. „Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu”

Cântăreața a revenit cu o nouă postare prin care le-a răspuns celor ce au criticat-o, pentru că și-a împodobit mult prea devreme casa pentru sărbătorile de iarnă. Într-o postare pe Instagram, Carmen a spus de ce a făcut acest lucru, dar și ce urmează să se întâmple în perioada imediat următoare.

Răspunsul lui Carmen de la Sălciua pentru cei care au criticat-o

Ce stare imi dă bradul împodobit 🎄 Mai îmi scriu unii …”De ce l-ai împodobit așa repede ?”
Nici nu știți cât am numărat eu zilele …până să se prindă postul ca să împodobesc bradul ❄️☺️
În altă ordine de idei …astăzi filmez colinzi! Mă văd la Cluj și cu colegii din formație …filmăm cu toții ! Abia aștept ☺️@ionela_palaghia m-a machiat si îi mulțumesc …ma însoțeste si la filmări așa ca in seara asta va umplu de punctulețe pe story❄️❤️, a scris Carmen.

Fanii i-au fost alături și de această dată, mulți încurajând-o să nu țină cont de comentariile celorlalți.
„Nu te uita după comentariile răutăcioase, faci cum simți și ceea ce e mai frumos!!!”, „Și mie îmi place la nebunie sărbătoarea asta faci ceea ce simți să nu te intereseze ce zice lumea, te pup și spor la filmări 🥺❤️”, au comentat fanii.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua

În ultimii ani, Carmen de la Sălciua a reușit adesea să ajungă în topul preferințelor cu piesele ei de pe YouTube. Artista a reușit să strângă milioane de viziualizări și aprecier la videoclipurile postate și de fiecare dată fanii i-au arătat cu adevărat susținerea lor.

Carmen de la Sălciua și iubitul ei, omul de afaceri Marian Corcheș, s-au căsătorit civil în mare secret, în urmă cu câteva săptămâni. Nimeni, în afară de nași, nu a știut despre acest eveniment, până în momentul în care s-a întâmplat.

”Acum câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a făcut anunțul cântăreața, pe rețelele de socializare, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Sursă foto: Instagram Carmen de la Sălciua

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter