Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

De Unica.ro, pe

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită mai bine de 30 de ani cu ziaristul sucevean Victor Micu. Artista a mărturisit de ce a făcut doar cununia civilă și nu s-a îmbrăcat niciodată în rochie de mireasă.

Sofia Vicoveanca și Victor Micu au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună un băiat, Vlad Bogdan Micu (49 de ani) Din păcate, soțul artistei s-a stins din viață în 2001, la vârsta de 70 de ani.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că a făcut doar cununia civilă pentru că nu a vrut să îmbrace rochia de mireasă.

Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca la PRO TV, potrivit cancan.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța la Disneyland. „Frumos, nu mă mai duc!”

EXCLUSIV! Raluka a spus adevărul despre relațiile anterioare: „Orice bărbat care a stat lângă mine…”

Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Ce a găsit Oana Sîrbu în cabina de teatru a Stelei Popescu, la patru ani de la moartea actriței

De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca

Invitată în urmă cu mai multe luni la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai, de pe Kanal D, artista a mărturisit care a fost motivul pentru care nu s-a recăsătorit după ce soțul ei a murit în urmă cu 20 de ani.

Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă, știa să mă ajute și să mă sfătuiască, a mărturisit Sofia Vicoveanca.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter